Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Lu Legacy
Opgericht in December 2022

De onderneming Lu Legacy is gevestigd op Oudekamp 2 te Utrecht en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Say Lej
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Say Lej is gevestigd op Oudegracht 209B te Utrecht en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Maker Kitchens B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Maker Kitchens B.V. is gevestigd op Domplein 24 te Utrecht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Dream-up
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dream-up is gevestigd op Mariaplaats 48BS te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dutch Flavours Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Dutch Flavours Holding B.V. is gevestigd op Lange Rozendaal 21BS te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Het Leren Organiseren
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Het Leren Organiseren is gevestigd op Nicolaas Beetsstraat 146 te Utrecht en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

YogaWithLaura
Opgericht in November 2022

De onderneming YogaWithLaura is gevestigd op Hamburgerstraat 7 te Utrecht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Masters of Scrum B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Masters of Scrum B.V. is gevestigd op Oudegracht 66 te Utrecht en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Dutch Flavours B.V.
Opgericht in Juni 2015

De besloten vennootschap Dutch Flavours B.V. is gevestigd op Lange Rozendaal 21BS te Utrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Yatura B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Yatura B.V. is gevestigd op Lange Elisabethstraat 1 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Nee Nee Nee
Opgericht in November 2022

De onderneming Nee Nee Nee is gevestigd op Oudegracht 363BS te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Doorduijn Eerstelijns Zorgadvies
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Doorduijn Eerstelijns Zorgadvies is gevestigd op Breedstraat 32 te Utrecht en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Stichting Administratiekantoor DataGrow
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor DataGrow is gevestigd op Stadsplateau 29 te Utrecht en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Vereniging Recreanten Laag Kanje
Opgericht in November 2022

De vereniging Vereniging Recreanten Laag Kanje is gevestigd op Vredenburgplein 5 te Utrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Datatrek
Opgericht in November 2022

De onderneming Datatrek is gevestigd op Oudegracht 307A te Utrecht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

 

Buurten in Binnenstad

Meer nieuws in Binnenstad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent