Bedrijven in Verspreide huizen Heuvelrug

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Heuvelrug zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Heuvelrug.

Filter Filter

Woensdag 31 augustus 2022

Betterby3nus
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Betterby3nus is gevestigd op Bergweg 25c te Amerongen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 24 januari 2022

EduDots
Opgericht in Januari 2022

De onderneming EduDots is gevestigd op Bergweg 23 te Amerongen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 13 december 2021

Elizabeth spaargeld B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap Elizabeth spaargeld B.V. is gevestigd op Bergweg 21 te Amerongen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Dinsdag 7 december 2021

GaFi Consultancy
Opgericht in November 2021

De onderneming GaFi Consultancy is gevestigd op Bergweg 25c te Amerongen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 1 april 2021

Stoeterij De Hoge Ginkel B.V.
Opgericht in Februari 2021

De besloten vennootschap Stoeterij De Hoge Ginkel B.V. is gevestigd op Bergweg 16 te Amerongen en is actief in de branche Paardensport en maneges.

Vrijdag 4 september 2020

Vrouwenvoetbal Vereniging Heuvelrug
Opgericht in Augustus 2020

De vereniging Vrouwenvoetbal Vereniging Heuvelrug is gevestigd op Burgwal 6 te Amerongen en is actief in de branche Overige sportaccommodaties.

Woensdag 29 januari 2020

Solutions Insight B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Solutions Insight B.V. is gevestigd op Bergweg 5Locatie Hooi te Amerongen en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Dinsdag 14 januari 2020

Participes Posterum B.V.
Opgericht in December 2019

De besloten vennootschap Participes Posterum B.V. is gevestigd op Bergweg 5 te Amerongen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Vrijdag 24 augustus 2018

Sport BSO Amerongen
Opgericht in Augustus 2018

De stichting Sport BSO Amerongen is gevestigd op Burgwal 8 te Amerongen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Woensdag 10 januari 2018

Amstel Landgoed de Amerongse Berg B.V.
Opgericht in November 2017

De besloten vennootschap Amstel Landgoed de Amerongse Berg B.V. is gevestigd op Bergweg 7 te Amerongen en is actief in de branche Overig natuurwetenschappelijk speur- en ontwikkelingswerk (niet biotechnologisch).

Woensdag 14 september 2016

Wad Research B.V.
Opgericht in Juni 2016

De besloten vennootschap Wad Research B.V. is gevestigd op Veenseweg 28 te AMERONGEN en is actief in de branche Kweken van zeevis en -schaaldieren.

Doorn Natuurlijk B.V.
Opgericht in Juni 2016

De besloten vennootschap Doorn Natuurlijk B.V. is gevestigd op Veenseweg 28 te AMERONGEN en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Donderdag 1 januari 2015

Kinderopvang & Buitenschoolseopvang
Opgericht in April 2013

De onderneming Kinderopvang & Buitenschoolseopvang " De Bosuil " is gevestigd op Jan van Zutphenweg 7 te Amerongen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Wager Europe
Opgericht in April 2013

De onderneming Wager Europe is gevestigd op Rijksstraatweg 12 te Amerongen en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel.

Bedrijfsvloeren W. Achterberg B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Bedrijfsvloeren W. Achterberg B.V. is gevestigd op Bergweg 25b te Amerongen en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Meer nieuws in Verspreide huizen Heuvelrug

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent