Bedrijven in Verspreide huizen in het Lage Land

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen in het Lage Land zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen in het Lage Land.

Filter Filter

Dinsdag 25 juli 2023

AnneMar
Opgericht in Juli 2023

De onderneming AnneMar is gevestigd op Molenweg 7 te Doorn en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Autoschade Kraan Doorn B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Autoschade Kraan Doorn B.V. is gevestigd op Velperengh 8 te Doorn en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Maandag 10 juli 2023

YouDidIt Communicatie
Opgericht in Mei 2023

De onderneming YouDidIt Communicatie is gevestigd op Velperengh 2a te Doorn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dinsdag 23 mei 2023

Forest B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Forest B.V. is gevestigd op Wijngaardsesteeg 3 te Doorn en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Donderdag 2 februari 2023

TIMICO
Opgericht in December 2022

De onderneming TIMICO is gevestigd op Sandenburgerlaan 3 te Doorn en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Attalos B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Attalos B.V. is gevestigd op Velperengh 2b te Doorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 14 december 2022

M. Doornenbal Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap M. Doornenbal Beheer B.V. is gevestigd op Molenweg 11 te Doorn en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 26 april 2022

Tess' Gifts
Opgericht in April 2022

De onderneming Tess' Gifts is gevestigd op Gooyerdijk 128 te Doorn en is actief in de branche Winkels met een algemeen assortiment non-food (geen warenhuizen).

Woensdag 23 februari 2022

Het Betere Verhaal
Opgericht in Mei 2011

De onderneming Het Betere Verhaal is gevestigd op Velperengh 2b te Doorn en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

A.C.Bos Dienstverlening
Opgericht in Januari 2022

De onderneming A.C.Bos Dienstverlening is gevestigd op Wijngaardsesteeg 3 te Doorn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

HondenCirkel
Opgericht in Juli 2008

De onderneming HondenCirkel is gevestigd op Buntlaan 9 te Doorn en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Woensdag 26 januari 2022

Radar Administratie
Opgericht in Januari 2014

De vennootschap onder firma Radar Administratie is gevestigd op Gooyerdijk 112 te Doorn en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Maandag 24 januari 2022

Drikus Portico Holding B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap Drikus Portico Holding B.V. is gevestigd op Vossensteinsesteeg 4a te Doorn en is actief in de branche Financiële holdings.

Op pad met Daan
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Op pad met Daan is gevestigd op Buntlaan 9 te Doorn en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 20 oktober 2021

IPC Heuvelrug
Opgericht in September 2021

De onderneming IPC Heuvelrug is gevestigd op Gooyerdijk 138 te Doorn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Meer nieuws in Verspreide huizen in het Lage Land

Snelheidscontroles Utrechtse Heuvelrug

Flitser van Wassenaerstraat, Driebergen-Rijsenburg
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent