Bedrijven in Schrijverswijk

Wil je weten welke bedrijven er in Schrijverswijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schrijverswijk.

Filter Filter

Afgelopen uur

Tilly Assist
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tilly Assist is gevestigd op Brouwersgracht 194 te Veenendaal en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Vanmiddag

CT zorg for you
Opgericht in November 2022

De onderneming CT zorg for you is gevestigd op Synagogestraat 27 te Veenendaal en is actief in de branche Thuiszorg.

Woensdag 14 december 2022

Tathir
Opgericht in November 2022

De onderneming Tathir is gevestigd op Helling 135 te Veenendaal en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Q.K. Dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming Q.K. Dienstverlening is gevestigd op Schrijverspark 112-01 te Veenendaal en is actief in de branche Eventcatering.

Pro Health Care
Opgericht in Juni 2017

De onderneming Pro Health Care is gevestigd op Schrijverspark 26F te Veenendaal en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

AMFA Dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming AMFA Dienstverlening is gevestigd op Schrijverspark 28 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

R.O. Zorgverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming R.O. Zorgverlening is gevestigd op Schrijverspark 38-01 te Veenendaal en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Pro in Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pro in Bouw is gevestigd op Schrijverspark 38-02 te Veenendaal en is actief in de branche stukadoors.

Donderdag 10 november 2022

EY Ice Laser
Opgericht in November 2022

De onderneming EY Ice Laser is gevestigd op Schrijverspark 32 te Veenendaal en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Atelier Marcel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Atelier Marcel is gevestigd op Schrijverspark 128-02 te Veenendaal en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

van Kruistum timmerwerken en haardenbouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Kruistum timmerwerken en haardenbouw is gevestigd op Verlaat 47 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Valeriaphotography
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Valeriaphotography is gevestigd op Godfried Bomansstraat 26 te Veenendaal en is actief in de branche Fotografie.

Bird of Paradise a Film Company
Opgericht in September 2022

De onderneming Bird of Paradise a Film Company is gevestigd op Schrijverspark 46-02 te Veenendaal en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

eRsloop
Opgericht in September 2022

De onderneming eRsloop is gevestigd op Schrijverspark 126-01 te Veenendaal en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Vrijdag 7 oktober 2022

HD Financials
Opgericht in September 2022

De onderneming HD Financials is gevestigd op Brouwersgracht 182 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent