Bedrijven in Keizersveld

Wil je weten welke bedrijven er in Keizersveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Keizersveld.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Heldersveld Overloon B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Heldersveld Overloon B.V. is gevestigd op Keizersveld 28 te Venray en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Speler29
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Speler29 is gevestigd op Keizersveld 29-19 te Venray en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Gilde Limburg B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Gilde Limburg B.V. is gevestigd op Keizersveld 24 te Venray en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bouwmij Janssen Projectontwikkeling B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Bouwmij Janssen Projectontwikkeling B.V. is gevestigd op Keizersveld 28 te Venray en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

XXVI-VG B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap XXVI-VG B.V. is gevestigd op Keizersveld 53D te Venray en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Woensdag 14 december 2022

Service Diensten B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Service Diensten B.V. is gevestigd op Keizersveld 23 te Venray en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Autobedrijf Casa cars
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Autobedrijf Casa cars is gevestigd op Keizersveld 47A te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Donderdag 10 november 2022

Pluteum 4 B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Pluteum 4 B.V. is gevestigd op Keizersveld 53D te Venray en is actief in de branche Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs e.d..

Pluteum 3 B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Pluteum 3 B.V. is gevestigd op Keizersveld 53D te Venray en is actief in de branche Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs e.d..

In Vino Veritas 2 B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap In Vino Veritas 2 B.V. is gevestigd op Keizersveld 53D te Venray en is actief in de branche Reisorganisatie.

XXV-VG B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap XXV-VG B.V. is gevestigd op Keizersveld 53D te Venray en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Miltenburg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Miltenburg is gevestigd op Keizersveld 29-2 te Venray en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Armadillo Global Security B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Armadillo Global Security B.V. is gevestigd op Keizersveld 53D te Venray en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Maandag 26 september 2022

Profi Finance B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Profi Finance B.V. is gevestigd op Keizersveld 47D te Venray en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Hero At Work Security B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Hero At Work Security B.V. is gevestigd op Keizersveld 47D te Venray en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent