Bedrijven in Oirlo

Wil je weten welke bedrijven er in Oirlo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oirlo.

Filter Filter

Dinsdag 23 januari 2024

Stichting Administratiekantoor Geurts-Kreutz Holding
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Geurts-Kreutz Holding is gevestigd op Boddenbroek 9 te Oirlo en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Summa & Vos B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Summa & Vos B.V. is gevestigd op Depute Petersstraat 27 te Oirlo en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Donderdag 11 januari 2024

Duatech B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Duatech B.V. is gevestigd op Pauwweg 5A te Oirlo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Inspire Automation B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Inspire Automation B.V. is gevestigd op Pauwweg 5A te Oirlo en is actief in de branche Financiële holdings.

STR Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming STR Dienstverlening is gevestigd op Castenrayseweg 5 te Oirlo en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Woensdag 8 november 2023

Ster Bouw & Advies
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Ster Bouw & Advies is gevestigd op Zandhoek 12 te Oirlo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 10 oktober 2023

Akkerbouwbedrijf De Klef V.O.F.
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Akkerbouwbedrijf De Klef V.O.F. is gevestigd op Molenhoek 14 te Oirlo en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Maandag 2 oktober 2023

FAMdokter
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming FAMdokter is gevestigd op Castenrayseweg 12A te Oirlo en is actief in de branche huisartsen.

Dinsdag 12 september 2023

Kaatie Kookt
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Kaatie Kookt is gevestigd op Pastoor Vervoortstraat 10 te Oirlo en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 24 augustus 2023

Loonen Verhuur
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Loonen Verhuur is gevestigd op Koepas 10 te Oirlo en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

Dinsdag 25 juli 2023

Stichting Administratiekantoor Summa Holding
Opgericht in Juli 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Summa Holding is gevestigd op Depute Petersstraat 27 te Oirlo en is actief in de branche Financiële holdings.

Summa & Schepers B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Summa & Schepers B.V. is gevestigd op Depute Petersstraat 27 te Oirlo en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Maandag 10 juli 2023

Betszienhei O.G. B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Betszienhei O.G. B.V. is gevestigd op Molenhoek 14 te Oirlo en is actief in de branche Financiële holdings.

Everaerts Coaching V.O.F.
Opgericht in Mei 2021

De vennootschap onder firma Everaerts Coaching V.O.F. is gevestigd op Hogeweg 8 te Oirlo en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Stichting Administratiekantoor aandelen Houwen Onroerend Goed
Opgericht in Mei 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor aandelen Houwen Onroerend Goed is gevestigd op Bremmenkamp 14 te Oirlo en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent