Bedrijven in Oirlo

Wil je weten welke bedrijven er in Oirlo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oirlo.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Siem Nelissen Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Siem Nelissen Dienstverlening is gevestigd op Haalakker 30 te Oirlo en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Woensdag 14 december 2022

Rutten bouwenzo
Opgericht in November 2022

De onderneming Rutten bouwenzo is gevestigd op Zandhoek 9 te Oirlo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 26 september 2022

Sven Heetkamp Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming Sven Heetkamp Dienstverlening is gevestigd op Hoofdstraat 36 te Oirlo en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Donderdag 4 augustus 2022

Robert Steeghs Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Robert Steeghs Consultancy is gevestigd op Pastoor Vervoortstraat 3 te Oirlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Summa & Partners B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Summa & Partners B.V. is gevestigd op Depute Petersstraat 27 te Oirlo en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 12 juli 2022

Pluimveebedrijf de Bruijn B.V.
Opgericht in Januari 2008

De besloten vennootschap Pluimveebedrijf de Bruijn B.V. is gevestigd op Blakterweg 5B te Oirlo en is actief in de branche Groothandel in eieren.

Laura Sijbers VIEW
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Laura Sijbers VIEW is gevestigd op Hogeweg 7 te Oirlo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vrijdag 10 juni 2022

Z-work B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Z-work B.V. is gevestigd op Castenrayseweg 2 te Oirlo en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Zapzhal Holding B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Zapzhal Holding B.V. is gevestigd op Castenrayseweg 2 te Oirlo en is actief in de branche Financiële holdings.

Kharchuk Holding B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Kharchuk Holding B.V. is gevestigd op Castenrayseweg 2 te Oirlo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Resty B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Resty B.V. is gevestigd op Oeldershof 17 te Oirlo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Maandag 25 april 2022

D. Houwen Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap D. Houwen Beheer B.V. is gevestigd op Gunhoekweg 12 te Oirlo en is actief in de branche Financiële holdings.

Akkerbouwbedrijf Janssen B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap Akkerbouwbedrijf Janssen B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 46 te Oirlo en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Woensdag 13 april 2022

GEPOTRANS B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap GEPOTRANS B.V. is gevestigd op Koepas 2 te Oirlo en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 12 april 2022

Martins Bouw
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma Martins Bouw is gevestigd op Koepas 8-23 te Oirlo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent