Bedrijven in Smakterheide

Wil je weten welke bedrijven er in Smakterheide zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Smakterheide.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Zorg door Imke
Opgericht in April 2024

De onderneming Zorg door Imke is gevestigd op Bosweg 8 te Venray en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Collabify Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Collabify Solutions is gevestigd op Nieuweind 42 te Venray en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Woensdag 24 april 2024

Orthopedische schoentechniek Ewalts B.V.
Opgericht in September 1979

De besloten vennootschap Orthopedische schoentechniek Ewalts B.V. is gevestigd op Noorderhof 30 te Venray en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek).

SmartMC Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap SmartMC Holding B.V. is gevestigd op Noorderhof 6 te Venray en is actief in de branche Financiële holdings.

Arts Constructie B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Arts Constructie B.V. is gevestigd op Maasheseweg 79B te Venray en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

Goudsmid/Juwelier Frencken
Opgericht in Juni 2010

De onderneming Goudsmid/Juwelier Frencken is gevestigd op Maasheseweg 68C te Venray en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

Woensdag 10 april 2024

Groenstudio Zuid
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Groenstudio Zuid is gevestigd op St. Annalaan 8 te Venray en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Gramser-Derks V.O.F.
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Gramser-Derks V.O.F. is gevestigd op Maasheseweg 85C te Venray en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Yasp Odyssey
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Yasp Odyssey is gevestigd op St. Annalaan 1 te Venray en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Techkr8
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Techkr8 is gevestigd op St. Odastraat 30 te Venray en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Maandag 18 maart 2024

Facility Crew Security B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Facility Crew Security B.V. is gevestigd op Mackenhof 12 te Venray en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Dinsdag 23 januari 2024

RFH B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap RFH B.V. is gevestigd op Dr. Kortmannweg 36 te Venray en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 11 januari 2024

FMS Advies B.V.
Opgericht in Mei 2014

De besloten vennootschap FMS Advies B.V. is gevestigd op St. Annalaan 2 te Venray en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

All-Retail
Opgericht in December 2023

De onderneming All-Retail is gevestigd op Macroweg 26 te Venray en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fresh Design
Opgericht in Augustus 2019

De onderneming Fresh Design is gevestigd op Nieuwhuisweg 2G te Venray en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement