Gezochte personen in Vlissingen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Vlissingen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Woensdag 8 juni 2022

moord - Adriaen van de Vennestraat - Vlissingen

Vlissingen - Op vrijdagochtend 17 september 2021 loopt omstreeks 06.50 uur een vrouw met een afvalcontainer door de brandgang achter haar huis aan de Adriaen van Vennestraat in Vlissingen. Ze ziet daar een man levenloos op de grond liggen waarna haar man direct de politie waarschuwt. Het slachtoffer is de 23-jarige Roshentlie Rosaria. Hij blijkt te zijn doodgeschoten. Een intensief rechercheonderzoek leidt helaas tot op heden nog niet tot de dader(s). De Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissmentsparket Zeeland-West-Brabant looft nu een beloning van 15.000 euro uit voor de (gouden) tip die leidt tot de aanhouding van de dader(s).

Vlissingen

Maandag 2 mei 2022

Mishandeling - Spuikomweg - Vlissingen

Vlissingen - Twee jonge vrouwen, destijds 18 en 19 jaar oud, werden zodanig mishandeld dat één van hen een hersenschudding opliep. Het gebeurde in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 november in een bioscoop in Vlissingen. De aanleiding was niet meer dan dat de slachtoffers tijdens de film hadden gegiecheld.

Vlissingen

Donderdag 9 december 2021

Man gezocht voor oplichting bejaarde vrouw

Oost-Souburg - Op zaterdag 3 juli kreeg een vrouw (80) uit Oost-Souburg een berichtje van haar 'zoon'. Kort er na vroeg hij om twee overboekingen te doen van in totaal ruim 5.500 euro. Toen ze met de bank belde, werd duidelijk dat ze was opgelicht.

Vlissingen > Oost-Souburg

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vlissingen

Instellen

Meer nieuws in Vlissingen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement