Bedrijven in Kern Oost-Souburg West

Wil je weten welke bedrijven er in Kern Oost-Souburg West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kern Oost-Souburg West.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Occasion Center Zeeland
Opgericht in April 2024

De onderneming Occasion Center Zeeland is gevestigd op Pieter Louwersestraat 8 te Oost-Souburg en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Indisch Restaurant Bandoeng
Opgericht in November 1973

De onderneming Indisch Restaurant Bandoeng is gevestigd op Kanaalstraat 53 te Oost-Souburg en is actief in de branche Restaurants.

Casa Souburg
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Casa Souburg is gevestigd op Burg Stemerdinglaan 34 te Oost-Souburg en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Woensdag 10 april 2024

Alphelander B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Alphelander B.V. is gevestigd op Doornluststraat 23 te Oost-Souburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

J.R.A.A. Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap J.R.A.A. Beheer B.V. is gevestigd op Doornluststraat 23 te Oost-Souburg en is actief in de branche Financiële holdings.

J.D.H. Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap J.D.H. Beheer B.V. is gevestigd op Doornluststraat 23 te Oost-Souburg en is actief in de branche Financiële holdings.

Rijschool jolanda t.h.o.d.n. rijschool4u
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rijschool jolanda t.h.o.d.n. rijschool4u is gevestigd op Pieter Louwersestraat 6 te Oost-Souburg en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

De Ortho
Opgericht in Februari 2024

De onderneming De Ortho is gevestigd op Dijkstraat 20 te Oost-Souburg en is actief in de branche Praktijken van tandheelkundig specialisten.

BouwVanBuren
Opgericht in Februari 2024

De onderneming BouwVanBuren is gevestigd op Beciusstraat 21 te Oost-Souburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Holslag Investments
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Holslag Investments is gevestigd op Poortugaalstraat 4 te Oost-Souburg en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maandag 18 maart 2024

M? Arte en Ziele
Opgericht in Januari 2024

De onderneming M? Arte en Ziele is gevestigd op Hudsonstraat 8 te Oost-Souburg en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Luca Kleijn
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Luca Kleijn is gevestigd op Kanaalstraat 93a te Oost-Souburg en is actief in de branche Fotografie.

Donderdag 11 januari 2024

Hrohan
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hrohan is gevestigd op Buteuxstraat 31 te Oost-Souburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ayin consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ayin consultancy is gevestigd op Vlissingsestraat 16 te Oost-Souburg en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

RS Groep B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap RS Groep B.V. is gevestigd op Rehobothstraat 1 te Oost-Souburg en is actief in de branche Vervaardiging van houten emballage.

Meer nieuws in Kern Oost-Souburg West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement