Bedrijven in Vogelwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Vogelwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vogelwijk.

Filter Filter

Vrijdag 21 april 2023

Drill Schoonmaakbedrijf
Opgericht in April 2023

De onderneming Drill Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Molenlaan 36 te Honselersdijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

SRSK
Opgericht in April 2023

De onderneming SRSK is gevestigd op Patrijslaan 18 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Straatman Projecten
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Straatman Projecten is gevestigd op Uilehorst 36 te Honselersdijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 28 februari 2023

Artur Krol Bouw
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Artur Krol Bouw is gevestigd op Uilehorst 2P te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 13 februari 2023

MBZ Montage & Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MBZ Montage & Services is gevestigd op Merelstraat 31 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 2 februari 2023

R&W Collectibles
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma R&W Collectibles is gevestigd op Ravehorst 23 te Honselersdijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Jomar Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Jomar Vastgoed B.V. is gevestigd op Patrijslaan 54 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Quabio B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Quabio B.V. is gevestigd op Uilehorst 51 te Honselersdijk en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Blackhouse Services
Opgericht in December 2022

De onderneming Blackhouse Services is gevestigd op Patrijslaan 77 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

NZI Installatie
Opgericht in December 2022

De onderneming NZI Installatie is gevestigd op Nachtegaalstraat 27 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 30 januari 2023

klusbedrijf Coffie
Opgericht in December 2022

De onderneming klusbedrijf Coffie is gevestigd op Reigerstraat 4 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 14 december 2022

Autoservice Riksen
Opgericht in November 2022

De onderneming Autoservice Riksen is gevestigd op Reigerstraat 8 te Honselersdijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Verr?ckt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Verr?ckt is gevestigd op Fazantlaan 43 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Niss zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Niss zorg is gevestigd op Nachtegaalstraat 17 te Honselersdijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Donderdag 10 november 2022

Drive Through Europe
Opgericht in November 2022

De onderneming Drive Through Europe is gevestigd op Ravehorst 20 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in Vogelwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent