Bedrijven in Vogelwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Vogelwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vogelwijk.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Nutriboxx
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nutriboxx is gevestigd op Fazantlaan 1 te Honselersdijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Seth@work
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Seth@work is gevestigd op De Hunselaer 18 te Honselersdijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Maandag 18 maart 2024

V-Dub's
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma V-Dub's is gevestigd op Sperwerhorst 10 te Honselersdijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Van Koppen Allround
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van Koppen Allround is gevestigd op Sperwerhorst 31 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Imani Service
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Imani Service is gevestigd op Uilehorst 9 te Honselersdijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Blendz by Smieg
Opgericht in December 2023

De onderneming Blendz by Smieg is gevestigd op Nachtegaalstraat 15 te Honselersdijk en is actief in de branche Haarverzorging.

SEDA MED
Opgericht in November 2023

De onderneming SEDA MED is gevestigd op Fazantlaan 41 te Honselersdijk en is actief in de branche huisartsen.

Stoops Consultancy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Stoops Consultancy is gevestigd op Uilehorst 53 te Honselersdijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Woensdag 8 november 2023

Simone van der Voort zorgt
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Simone van der Voort zorgt is gevestigd op Molenlaan 64 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 10 oktober 2023

Lekker Voldaan
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Lekker Voldaan is gevestigd op Leeuwerikstraat 3 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

le enterprise
Opgericht in September 2023

De onderneming le enterprise is gevestigd op Valkehorst 65 te Honselersdijk en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 2 oktober 2023

Moniki
Opgericht in September 2023

De onderneming Moniki is gevestigd op Uilehorst 23 te Honselersdijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

SecuVar
Opgericht in Juli 2023

De onderneming SecuVar is gevestigd op Nachtegaalstraat 31 te Honselersdijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Dinsdag 25 juli 2023

Steven Bol Garter Snakes
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Steven Bol Garter Snakes is gevestigd op Molenlaan 42 te Honselersdijk en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

Wimper Extensions by Dominika
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Wimper Extensions by Dominika is gevestigd op Valkehorst 32 te Honselersdijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Meer nieuws in Vogelwijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement