Bedrijven in Buitengebied Honselersdijk

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Honselersdijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Honselersdijk.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

WildroseTina
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming WildroseTina is gevestigd op Nieuweweg 32 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Zee aan groente
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Zee aan groente is gevestigd op Nieuweweg 96 te Honselersdijk en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Enden Tech Solutions
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Enden Tech Solutions is gevestigd op Zwethlaan 24 te Honselersdijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 24 augustus 2023

Vereniging van Eigenaars Appelmarkt 2 en Korte St. Janstraat 1 te Zierikzee
Opgericht in Augustus 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Appelmarkt 2 en Korte St. Janstraat 1 te Zierikzee is gevestigd op Bospolder 2A te Honselersdijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Namaste Westland
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Namaste Westland is gevestigd op Nieuweweg 86 te Honselersdijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Woensdag 23 augustus 2023

J. Zwinkels
Opgericht in Januari 1969

De onderneming J. Zwinkels is gevestigd op Plaats 11A te Honselersdijk en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

linkenfort
Opgericht in Juli 2023

De onderneming linkenfort is gevestigd op Middel Broekweg 51 te Honselersdijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

PCT Hospitality Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap PCT Hospitality Holding B.V. is gevestigd op Bospolder 3 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 25 juli 2023

Kim Sta Reiki
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Kim Sta Reiki is gevestigd op Socratesstraat 7 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

J.T. van Wingerden Beheer B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap J.T. van Wingerden Beheer B.V. is gevestigd op Middel Broekweg 109 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Happy Hydrangea B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Happy Hydrangea B.V. is gevestigd op Middel Broekweg 109 te Honselersdijk en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Ed van Marrewijk Services & Onderhoud B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Ed van Marrewijk Services & Onderhoud B.V. is gevestigd op Mariendijk 32A te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stichting Administratiekantoor Bredenel
Opgericht in Juli 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Bredenel is gevestigd op Bredenel 12 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Forever Plants B.V.
Opgericht in Januari 1981

De besloten vennootschap Forever Plants B.V. is gevestigd op Zwethlaan 40 te Honselersdijk en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

T.P.S. Persoon Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap T.P.S. Persoon Holding B.V. is gevestigd op Zwethlaan 44C te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Buitengebied Honselersdijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent