Bedrijven in Bedrijventerrein Honsel

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Honsel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Honsel.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Brand Juul
Opgericht in April 2024

De onderneming Brand Juul is gevestigd op Dijkweg 131 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

House of Plants & Trends B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap House of Plants & Trends B.V. is gevestigd op Dijkweg 90 te Honselersdijk en is actief in de branche Groothandel in bloemen en planten.

Woensdag 10 april 2024

P.L.M. Valentin Noord-Amerika Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap P.L.M. Valentin Noord-Amerika Holding B.V. is gevestigd op Veilingweg 23 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

VVHoruk
Opgericht in Februari 2024

De onderneming VVHoruk is gevestigd op Hofstraat 75 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 23 januari 2024

KK International B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap KK International B.V. is gevestigd op Stationsweg 27 te Honselersdijk en is actief in de branche Groothandel in consumptie-aardappelen.

P. Boraste B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap P. Boraste B.V. is gevestigd op Stationsweg 27 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

Pro Car Center V.O.F.
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma Pro Car Center V.O.F. is gevestigd op Grote Waard 25 te Honselersdijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

KBG Body Design
Opgericht in December 2023

De vennootschap onder firma KBG Body Design is gevestigd op Grote Waard 3 te Honselersdijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

IB Klus & Montage
Opgericht in November 2023

De onderneming IB Klus & Montage is gevestigd op Dijkweg 80 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 13 december 2023

allbrands dealer occasions
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma allbrands dealer occasions is gevestigd op Veilingweg 4 te Honselersdijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Woensdag 8 november 2023

adarissa B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap adarissa B.V. is gevestigd op Stationsweg 19 te Honselersdijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren.

Dinsdag 10 oktober 2023

Zerada Vastgoed B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Zerada Vastgoed B.V. is gevestigd op Dijkweg 159 te Honselersdijk en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Dinsdag 25 juli 2023

Presscon Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Presscon Beheer B.V. is gevestigd op Veilingweg 27A te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 10 juli 2023

So Life
Opgericht in Februari 2020

De onderneming So Life is gevestigd op Veilingweg 37A te Honselersdijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

DP Works
Opgericht in Mei 2023

De onderneming DP Works is gevestigd op Strijplaan 1 te Honselersdijk en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Meer nieuws in Bedrijventerrein Honsel

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Westland

Flitser Dorpskade, Wateringen
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:57 uur
Flitser Windmolen, Wateringen
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:57 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement