Bedrijven in Honselersdijk

Wil je weten welke bedrijven er in Honselersdijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Honselersdijk.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

VAST VvE Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2008

De besloten vennootschap VAST VvE Beheer B.V. is gevestigd op Dijkweg 125A te Honselersdijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Anja Persoon
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Anja Persoon is gevestigd op Emmensstraat 5 te Honselersdijk en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Rigro Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Rigro Holding B.V. is gevestigd op Nieuweweg 61 te Honselersdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Siwy Timmerwerken
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Siwy Timmerwerken is gevestigd op Symfonie 12 te Honselersdijk en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Dinsdag 28 februari 2023

Freshliner B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Freshliner B.V. is gevestigd op Jupiter 151 te Honselersdijk en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

EduARd RW
Opgericht in Februari 2023

De onderneming EduARd RW is gevestigd op Vijverberglaan 5 te Honselersdijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Tandartspraktijk Romero B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Tandartspraktijk Romero B.V. is gevestigd op Dijkstraat 72 te Honselersdijk en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Artur Krol Bouw
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Artur Krol Bouw is gevestigd op Uilehorst 2P te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Customs Service Desk B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Customs Service Desk B.V. is gevestigd op Venus 116 te Honselersdijk en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Dinsdag 14 februari 2023

Lion Trade B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Lion Trade B.V. is gevestigd op Stuartlaan 1B te Honselersdijk en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Hair by Bianca
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Hair by Bianca is gevestigd op Hofzicht 18 te Honselersdijk en is actief in de branche Haarverzorging.

BouwArt Plus
Opgericht in Februari 2023

De onderneming BouwArt Plus is gevestigd op Gantel 6 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bozena Service
Opgericht in Januari 2013

De onderneming Bozena Service is gevestigd op Van Reenenplein 13 te Honselersdijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

MRDJ Montage
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MRDJ Montage is gevestigd op Hofzicht 12 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

ATA Flowers B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap ATA Flowers B.V. is gevestigd op Jupiter 192 te Honselersdijk en is actief in de branche Groothandel in bloemen en planten.

 

Meer nieuws in Honselersdijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent