Bedrijven in Honselersdijk

Wil je weten welke bedrijven er in Honselersdijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Honselersdijk.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Stichting Administratiekantoor Little Spider Control
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Little Spider Control is gevestigd op Sprongenloet 8 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Fleur Bruinen Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Fleur Bruinen Holding B.V. is gevestigd op Sprongenloet 8 te Honselersdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Little Spider Control B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Little Spider Control B.V. is gevestigd op Sprongenloet 8 te Honselersdijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Luuk Bruinen Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Luuk Bruinen Holding B.V. is gevestigd op Sprongenloet 8 te Honselersdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Robbin Hegge Photography
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Robbin Hegge Photography is gevestigd op Bredenel 7C te Honselersdijk en is actief in de branche Fotografie.

Clean-Alex
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Clean-Alex is gevestigd op Fazantlaan 19 te Honselersdijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Trovico B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Trovico B.V. is gevestigd op Nieuweweg 47 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Bogaards Transport B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Bogaards Transport B.V. is gevestigd op Kraaijesteijn 96 te Honselersdijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Beautycraft
Opgericht in April 2024

De onderneming Beautycraft is gevestigd op Boswoning 68 te Honselersdijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Van Santen Hortigrowth B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Van Santen Hortigrowth B.V. is gevestigd op Hofwijk 6 te Honselersdijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Gabrielle Bogaards Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Gabrielle Bogaards Holding B.V. is gevestigd op Kraaijesteijn 96 te Honselersdijk en is actief in de branche Financiële holdings.

TappTheButton
Opgericht in April 2024

De onderneming TappTheButton is gevestigd op Westlander 35 te Honselersdijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Berg Materieel Verhuur
Opgericht in April 2024

De onderneming Berg Materieel Verhuur is gevestigd op Bospolder 4A te Honselersdijk en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Klusbedrijf Yuri R.
Opgericht in April 2024

De onderneming Klusbedrijf Yuri R. is gevestigd op Dijkstraat 83 te Honselersdijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

T.O.M. Timmer Onderhoud Montage
Opgericht in April 2024

De onderneming T.O.M. Timmer Onderhoud Montage is gevestigd op Kievitstraat 17 te Honselersdijk en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Meer nieuws in Honselersdijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement