Bedrijven in Naaldwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Naaldwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Naaldwijk.

Filter

Dinsdag 28 juni 2022

DT support & development
Opgericht in juni 2022

De onderneming DT support & development is gevestigd op Stokdijkhof 11 te Naaldwijk en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Westland > Naaldwijk > Naaldwijk Centrumgebied > 2671HJ
E.E.Mic. Health Support & Advies
Opgericht in juni 2022

De onderneming E.E.Mic. Health Support & Advies is gevestigd op De Gouwe 23 te Naaldwijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Westland > Naaldwijk > Woerdblok > 2673BK
Fysiotherapie Bart van den Boogaard
Opgericht in juni 2022

De onderneming Fysiotherapie Bart van den Boogaard is gevestigd op F.V. Valstarplantsoen 6 te Naaldwijk en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Westland > Naaldwijk > Kruisbroek > 2671RD
Peter Dekker Jr. Management B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Peter Dekker Jr. Management B.V. is gevestigd op Snaveldolfijn 1 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Westland > Naaldwijk > Woerdblok > 2673CG
TRIONA B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap TRIONA B.V. is gevestigd op Koopmanstraat 20 te Naaldwijk en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Westland > Naaldwijk > Bedrijventerrein De Woerd > 2672GB
Matchpoint B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Matchpoint B.V. is gevestigd op Kleine Achterweg 29 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Westland > Naaldwijk > Buitengebied Naaldwijk > 2671LT
Stichting Administratiekantoor E.C. Koornneef Holding
Opgericht in juni 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor E.C. Koornneef Holding is gevestigd op Professor Holwerdalaan 3 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Westland > Naaldwijk > Hoogeland West > 2672LD
Duindistel Accountants & Adviseurs B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap Duindistel Accountants & Adviseurs B.V. is gevestigd op Duindistel 9 te Naaldwijk en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Westland > Naaldwijk > Woerdblok > 2673BM
Voort Plants
Opgericht in juni 2022

De onderneming Voort Plants is gevestigd op De Schie 66 te Naaldwijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmidd.

Westland > Naaldwijk > Woerdblok > 2673BJ
Delano Luca Renovatie
Opgericht in juni 2022

De onderneming Delano Luca Renovatie is gevestigd op Bessenlaantje 1 te Naaldwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Westland > Naaldwijk > Kruisbroek > 2671RJ
Upgrade Yourself
Opgericht in juni 2022

De onderneming Upgrade Yourself is gevestigd op Bloementuin 14 te Naaldwijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Westland > Naaldwijk > Bedrijventerrein De Woerd > 2672DW
Watchlish
Opgericht in mei 2022

De onderneming Watchlish is gevestigd op Koningstraat 1B te Naaldwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Westland > Naaldwijk > Naaldwijk Centrumgebied > 2671JS
La Chanty
Opgericht in juni 2022

De onderneming La Chanty is gevestigd op Bubonastraat 6 te Naaldwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Westland > Naaldwijk > Hoogeland Oost > 2672HA
Perfect Nails Karolina
Opgericht in mei 2022

De onderneming Perfect Nails Karolina is gevestigd op Gladiool 42 te Naaldwijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Westland > Naaldwijk > Opstal > 2671ZG
BIMML
Opgericht in juni 2022

De onderneming BIMML is gevestigd op Gele Plomp 2 te Naaldwijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Westland > Naaldwijk > Opstal > 2671ZS

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Naaldwijk

Instellen

Meer nieuws in Naaldwijk

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement