Bedrijven in Naaldwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Naaldwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Naaldwijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Mies Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mies Care is gevestigd op Prins Bernhardstraat 16 te Naaldwijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

OnderwijsWaarde
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming OnderwijsWaarde is gevestigd op Nehalennialaan 18 te Naaldwijk en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

Up-leerbegeleiding
Opgericht in November 2022

De onderneming Up-leerbegeleiding is gevestigd op Vallumstraat 66 te Naaldwijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

H. Verduijn Montage
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H. Verduijn Montage is gevestigd op Van Lijnschootenlaan 25 te Naaldwijk en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

C. Kuiper Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap C. Kuiper Holding B.V. is gevestigd op Orchideestraat 1 te Naaldwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BEI5
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BEI5 is gevestigd op De Vliet 6 te Naaldwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

De Witt Service & Woning Onderhoud
Opgericht in November 2022

De onderneming De Witt Service & Woning Onderhoud is gevestigd op Esdoorn 96 te Naaldwijk en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Mirandaily
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mirandaily is gevestigd op Anne Vondelingplantsoen 22 te Naaldwijk en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

MIWGIM
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MIWGIM is gevestigd op Zuideinde 43 te Naaldwijk en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

TB Keukens B.V.
Opgericht in Juni 2017

De besloten vennootschap TB Keukens B.V. is gevestigd op Tiendweg 14 te Naaldwijk.

Virro European Textiles
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Virro European Textiles is gevestigd op Zeester 1 te Naaldwijk en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Sol Plants
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Sol Plants is gevestigd op Opstalweg 7 te Naaldwijk en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

Rumble IT B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Rumble IT B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 60 te Naaldwijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

D.E. bierbar B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap D.E. bierbar B.V. is gevestigd op Dreeslaan 66 te Naaldwijk en is actief in de branche cafés.

Hoff-IM
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hoff-IM is gevestigd op Liberstraat 5 te Naaldwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

Meer nieuws in Naaldwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent