Bedrijven in Naaldwijk Centrumgebied

Wil je weten welke bedrijven er in Naaldwijk Centrumgebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Naaldwijk Centrumgebied.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Daria Shtin
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Daria Shtin is gevestigd op Molenstraat 46G te Naaldwijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

NIN Vastgoed
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NIN Vastgoed is gevestigd op Fresiastraat 17 te Naaldwijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Ilooarts
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ilooarts is gevestigd op Van Deursenstraat 6 te Naaldwijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Alegria Body Care
Opgericht in Augustus 2019

De onderneming Alegria Body Care is gevestigd op Koningstraat 3 te Naaldwijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Hornoiu Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hornoiu Services is gevestigd op Molenstraat 24 te Naaldwijk en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

Dinsdag 23 januari 2024

Jac. Valstar 2 B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Jac. Valstar 2 B.V. is gevestigd op Sint Martinusstraat 59 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Jac. Valstar 1 B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Jac. Valstar 1 B.V. is gevestigd op Sint Martinusstraat 59 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Lindessa Naaldwijk
Opgericht in Januari 1944

De onderneming Lindessa Naaldwijk is gevestigd op Molenstraat 1 te Naaldwijk en is actief in de branche Winkels in onderkleding, foundations e.d..

Donderdag 11 januari 2024

Stichting Administratiekantoor Blytt
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Blytt is gevestigd op Patijnenburg 14 te Naaldwijk en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor JOYA
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor JOYA is gevestigd op Patijnenburg 14 te Naaldwijk en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor Het Wiel
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Het Wiel is gevestigd op Anjerlaan 52 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Behy
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Behy is gevestigd op Anjerlaan 52 te Naaldwijk en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Frank Geneeskundig Advies in Particuliere Verzekeringszaken B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Frank Geneeskundig Advies in Particuliere Verzekeringszaken B.V. is gevestigd op Dijkweg 45 te Naaldwijk en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Stichting Administratiekantoor Nethervest
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Nethervest is gevestigd op Havenplein 3 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Teunissen en Berendse Vlotlaan B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Teunissen en Berendse Vlotlaan B.V. is gevestigd op Secretaris Verhoeffweg 19E te Naaldwijk en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Meer nieuws in Naaldwijk Centrumgebied

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent