Bedrijven in Bedrijventerrein De Woerd

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein De Woerd zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein De Woerd.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Rumble IT B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Rumble IT B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 60 te Naaldwijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

WeTarget B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap WeTarget B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 60 te Naaldwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rumble Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Rumble Group B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 60 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

BON Payroll B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap BON Payroll B.V. is gevestigd op Grote Woerdlaan 36D te Naaldwijk en is actief in de branche Payrolling (personeelsbeheer).

WeTarget Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap WeTarget Group B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 60 te Naaldwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 13 september 2022

Aircoland Noord-Holland B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Aircoland Noord-Holland B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 57 te Naaldwijk en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Maandag 12 september 2022

Engineeringsburo West
Opgericht in September 2022

De onderneming Engineeringsburo West is gevestigd op Slotenmakerstraat 27 te Naaldwijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 31 augustus 2022

Opstal Ontwikkeling B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Opstal Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Industriestraat 52 te Naaldwijk en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Tanco Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Tanco Holding B.V. is gevestigd op Gildestraat 219 te Naaldwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 25 augustus 2022

Catch B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Catch B.V. is gevestigd op Dijkweg 85 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 4 augustus 2022

Q- Equipment B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Q- Equipment B.V. is gevestigd op Hovenierstraat 117 te Naaldwijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 12 juli 2022

Leon Kouwenhoven B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Leon Kouwenhoven B.V. is gevestigd op Fazanterie 5 te Naaldwijk en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

Jor Garden Hoveniers B.V.
Opgericht in Maart 2004

De besloten vennootschap Jor Garden Hoveniers B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 38 te Naaldwijk en is actief in de branche Landschapsverzorging.

JOR Garden Vastgoed B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap JOR Garden Vastgoed B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 38 te Naaldwijk en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

JOR Garden Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap JOR Garden Holding B.V. is gevestigd op Slotenmakerstraat 38 te Naaldwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Meer nieuws in Bedrijventerrein De Woerd

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent