Bedrijven in Hoge Bomen

Wil je weten welke bedrijven er in Hoge Bomen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoge Bomen.

Filter Filter

Maandag 13 december 2021

VB-G Holding B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap VB-G Holding B.V. is gevestigd op Galgeweg 55 te Naaldwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 1 april 2021

Table 21
Opgericht in Januari 2021

De vennootschap onder firma Table 21 is gevestigd op Hoogwerf 13 te Naaldwijk en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

Woensdag 24 maart 2021

Fysiotherapie Sophie Stam B.V.
Opgericht in Augustus 2012

De besloten vennootschap Fysiotherapie Sophie Stam B.V. is gevestigd op De Hoge Bomen 2 te Naaldwijk en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Dinsdag 21 mei 2019

Copa Cabana Events
Opgericht in Mei 2019

De onderneming Copa Cabana Events is gevestigd op Hoogwerf 13 te Naaldwijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Maandag 20 juni 2016

F. de Lamboy
Opgericht in April 2016

De onderneming F. de Lamboy is gevestigd op Monnikenlaan 5 te NAALDWIJK en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Donderdag 1 januari 2015

Stichting Businessclub LTC Naaldwijk
Opgericht in Januari 2015

De stichting Stichting Businessclub LTC Naaldwijk is gevestigd op Hoogwerf 10B te NAALDWIJK en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Zwembad De Hoge Bomen
Opgericht in April 2013

De onderneming Zwembad De Hoge Bomen is gevestigd op Hoogwerf 9 te Naaldwijk en is actief in de branche Sportaccommodaties.

A. Middelburg
Opgericht in April 2013

De onderneming A. Middelburg is gevestigd op Galgeweg 84 te Naaldwijk en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Firma Mario Vollebregt
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma Mario Vollebregt is gevestigd op Hoogwerf 11A te Naaldwijk en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Axia Vegetable Seeds International B.V.
Opgericht in Maart 2015

De besloten vennootschap Axia Vegetable Seeds International B.V. is gevestigd op Monnikenlaan 6A te NAALDWIJK en is actief in de branche Behandeling van zaden voor vermeerdering.

J.P.M. Koks
Opgericht in April 2013

De onderneming J.P.M. Koks is gevestigd op Monnikenlaan 19 te Naaldwijk en is actief in de branche Groothandel in afval en schroot.

A. van der Lely
Opgericht in April 2013

De onderneming A. van der Lely is gevestigd op Galgeweg 45 te Naaldwijk en is actief in de branche Carrosseriebouw; vervaardiging van aanhangwagens en opleggers.

Stichting Tennisclub Naaldwijk
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Stichting Tennisclub Naaldwijk is gevestigd op Hoogwerf 10B te Naaldwijk en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

R. de Moedt Voeg- en Gevelrenovatie
Opgericht in Maart 2013

De onderneming R. de Moedt Voeg- en Gevelrenovatie is gevestigd op Monnikenlaan 3 te Naaldwijk en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

Schrijvershof Hoveniers
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Schrijvershof Hoveniers is gevestigd op Hoogwerf 9A te Naaldwijk en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Meer nieuws in Hoge Bomen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent