Bedrijven in Nijelamer

Wil je weten welke bedrijven er in Nijelamer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijelamer.

Filter Filter

Donderdag 11 januari 2024

DGLG Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap DGLG Holding B.V. is gevestigd op Hoofdweg 32 te Nijelamer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 10 oktober 2023

WelkomZijn homeopathie
Opgericht in September 2023

De onderneming WelkomZijn homeopathie is gevestigd op Stadburen 43 te Nijelamer en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

WelkomZijn Horsemanship
Opgericht in September 2023

De onderneming WelkomZijn Horsemanship is gevestigd op Stadburen 43 te Nijelamer en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dinsdag 23 mei 2023

huisarts T.F. Grift
Opgericht in April 2023

De onderneming huisarts T.F. Grift is gevestigd op Stadburen 39 te Nijelamer en is actief in de branche huisartsen.

Donderdag 2 februari 2023

G. Ziel B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap G. Ziel B.V. is gevestigd op Schipslootweg 9 te Nijelamer en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

P.J. Ziel B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap P.J. Ziel B.V. is gevestigd op Schipslootweg 9 te Nijelamer en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

H. Ziel-Heida B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap H. Ziel-Heida B.V. is gevestigd op Schipslootweg 9 te Nijelamer en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Donderdag 10 november 2022

Mts. C.L.M. van der Tol en M.R.M. van der Tol - Hettinga
Opgericht in Mei 2021

De maatschap Mts. C.L.M. van der Tol en M.R.M. van der Tol - Hettinga is gevestigd op Stadburen 10 te Nijelamer en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Donderdag 25 augustus 2022

Renomentor
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Renomentor is gevestigd op Schipslootweg 3 te Nijelamer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vrijdag 10 juni 2022

Maatschap Koopman
Opgericht in Mei 2022

De maatschap Maatschap Koopman is gevestigd op Stadburen 25 te Nijelamer en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Maandag 25 april 2022

Conradi Safety
Opgericht in April 2022

De onderneming Conradi Safety is gevestigd op Stadburen 45 te Nijelamer en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Vrijdag 10 september 2021

Lars Sijtsema Machineservice
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming Lars Sijtsema Machineservice is gevestigd op Schipslootweg 13 te Nijelamer en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Woensdag 8 september 2021

Lianne Holding B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Lianne Holding B.V. is gevestigd op Schipslootweg 3 te Nijelamer en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 maart 2021

FarFar Holding B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap FarFar Holding B.V. is gevestigd op Stadburen 37 te Nijelamer en is actief in de branche Financiële holdings.

Paetor II B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap Paetor II B.V. is gevestigd op Stadburen 33 te Nijelamer en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Nijelamer

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement