Bedrijven in Bloemen- en Bomenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Bloemen- en Bomenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bloemen- en Bomenkwartier.

Filter Filter

Maandag 30 januari 2023

MK Arbo B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap MK Arbo B.V. is gevestigd op Hoge Rijndijk 1-63 te Woerden en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Woensdag 14 december 2022

Nursing & Care by Demi
Opgericht in December 2022

De onderneming Nursing & Care by Demi is gevestigd op Hoge Rijndijk 1-40 te Woerden en is actief in de branche Thuiszorg.

Timaa-s care
Opgericht in December 2022

De onderneming Timaa-s care is gevestigd op Wilgenpad 6 te Woerden en is actief in de branche Thuiszorg.

Brum Vervoer
Opgericht in November 2022

De onderneming Brum Vervoer is gevestigd op Burg. Schalijstraat 12 te Woerden en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Astrid Hermans
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Astrid Hermans is gevestigd op Elzenlaan 6 te Woerden en is actief in de branche Eventcatering.

D&Y E-commerce
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma D&Y E-commerce is gevestigd op Hoge Rijndijk 1-40 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Leafsophy
Opgericht in November 2022

De onderneming Leafsophy is gevestigd op Narcisstraat 13 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Infinita bona
Opgericht in November 2022

De onderneming Infinita bona is gevestigd op Hoge Rijndijk 1-60 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tim den Braber
Opgericht in September 2022

De onderneming Tim den Braber is gevestigd op Goudenregenstraat 19 te Woerden en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Nancy Houdijk Mantelzorgmakelaar
Opgericht in November 2022

De onderneming Nancy Houdijk Mantelzorgmakelaar is gevestigd op Singelplein 61 te Woerden en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Donderdag 10 november 2022

Suzanne Notenboom
Opgericht in November 2022

De onderneming Suzanne Notenboom is gevestigd op Eikenlaan 94 te Woerden en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Groene Hart Solutions
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Groene Hart Solutions is gevestigd op Meidoornstraat 24 te Woerden en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

KindandCare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KindandCare is gevestigd op Kromwijkerkade 68 te Woerden en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

The Confidential
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma The Confidential is gevestigd op Asterstraat 11 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Marit Tegelaar Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Marit Tegelaar Holding B.V. is gevestigd op Berkenlaan 46 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent