Bedrijven in Bloemen- en Bomenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Bloemen- en Bomenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bloemen- en Bomenkwartier.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Schoonheidssalon Feline
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Schoonheidssalon Feline is gevestigd op Kromwijkerkade 61 te Woerden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

BoloByte
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BoloByte is gevestigd op Iepenlaan 15 te Woerden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maandag 18 maart 2024

Get in the Box
Opgericht in November 2020

De onderneming Get in the Box is gevestigd op Tulpstraat 5 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nareks
Opgericht in Juli 2015

De onderneming Nareks is gevestigd op Meidoornstraat 24 te Woerden en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

B.L CareService
Opgericht in Februari 2024

De onderneming B.L CareService is gevestigd op Wilgenpad 6 te Woerden en is actief in de branche Thuiszorg.

Castro productions
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Castro productions is gevestigd op Meidoornstraat 10 te Woerden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Chamach
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Chamach is gevestigd op Asterstraat 11 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woody Engineering
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Woody Engineering is gevestigd op Prinsenlaan 107 te Woerden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Q. Smith
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Q. Smith is gevestigd op Appelstraat 9 te Woerden en is actief in de branche Fotografie.

MP Juridisch Consultancy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MP Juridisch Consultancy is gevestigd op Elzenlaan 45 te Woerden en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Floris Blaauboer
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Floris Blaauboer is gevestigd op Singelplein 46 te Woerden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Thirsty Harry
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Thirsty Harry is gevestigd op Lindenlaan 16 te Woerden en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Av Code
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Av Code is gevestigd op Hortensiastraat 22 te Woerden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Goudboom Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Goudboom Consultancy is gevestigd op Lindenlaan 59 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

TosDsign
Opgericht in Januari 2024

De onderneming TosDsign is gevestigd op Tulpstraat 30 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement