Bedrijven in Woerden-Midden

Wil je weten welke bedrijven er in Woerden-Midden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woerden-Midden.

Filter

Vannacht

Tiel Groenestege Horeca
Opgericht in September 2022

De onderneming Tiel Groenestege Horeca is gevestigd op Dr. Tilanuslaan 24 te Woerden en is actief in de branche Eventcatering.

Pitmaster Dries
Opgericht in September 2022

De onderneming Pitmaster Dries is gevestigd op Derkinderenstraat 10 te Woerden en is actief in de branche Eventcatering.

SuppChain Global B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap SuppChain Global B.V. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 99 te Woerden en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 26 september 2022

D. Scholtes dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming D. Scholtes dienstverlening is gevestigd op Tournoysveld 58 te Woerden en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

K van Schaik bouw & installatie
Opgericht in September 2022

De onderneming K van Schaik bouw & installatie is gevestigd op Pannenbakkerijen 33 te Woerden en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Enlighte LIchttechniek
Opgericht in September 2022

De onderneming Enlighte LIchttechniek is gevestigd op Vossenschanslaan 106 te Woerden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Sligtenhorst Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Sligtenhorst Beheer B.V. is gevestigd op Vossenschanslaan 74 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

R&M E-commerce v.o.f.
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma R&M E-commerce v.o.f. is gevestigd op Hoge Rijndijk 1-60 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van Haaren installaties
Opgericht in September 2022

De onderneming Van Haaren installaties is gevestigd op Floris Versterstraat 52 te Woerden en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

SmeijVast Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap SmeijVast Holding B.V. is gevestigd op Marius Bauerstraat 4 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

RS Juridische Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming RS Juridische Dienstverlening is gevestigd op Singel 60I te Woerden en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

House Improvement Services Woerden
Opgericht in September 2022

De onderneming House Improvement Services Woerden is gevestigd op Van Slingelandt-lanen 124 te Woerden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

E.J. Wagensveld vervoersdiensten
Opgericht in September 2022

De onderneming E.J. Wagensveld vervoersdiensten is gevestigd op Johan de Wittlaan 10G te Woerden en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

DC Image
Opgericht in Juli 2022

De onderneming DC Image is gevestigd op Ridderstraat 33 te Woerden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

CR Padel
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CR Padel is gevestigd op Esdoornlaan 29 te Woerden en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent