Bedrijven in Woerden-Midden

Wil je weten welke bedrijven er in Woerden-Midden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woerden-Midden.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Thongthai
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Thongthai is gevestigd op Meulmansweg 8J te Woerden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

DASA Klussenbedrijf
Opgericht in Maart 2023

De onderneming DASA Klussenbedrijf is gevestigd op Hobbemastraat 113 te Woerden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ruben Zwartenbol
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Ruben Zwartenbol is gevestigd op Kromwijkerkade 24 te Woerden en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Het Energetische Dier
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Het Energetische Dier is gevestigd op Schermerhorn-lanen 31 te Woerden en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

Stichting Cooperation for Good
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Cooperation for Good is gevestigd op Derkinderenstraat 15 te Woerden en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Zorg en Welzijn Maayke
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Zorg en Welzijn Maayke is gevestigd op Nieuwe Markt 2A te Woerden en is actief in de branche Thuiszorg.

Vasil Dakdekker
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Vasil Dakdekker is gevestigd op Leidsestraatweg 229-6 te Woerden en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Varban Dakdekker
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Varban Dakdekker is gevestigd op Leidsestraatweg 229-6 te Woerden en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

wsw services
Opgericht in Februari 2023

De onderneming wsw services is gevestigd op Johan Vermeerstraat 1 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Charlotte Denise
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Charlotte Denise is gevestigd op Cornelis Ketelstraat 7 te Woerden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Casper Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Casper Holding B.V. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 100 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Lester Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Lester Holding B.V. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 100 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting het OnderwijsPad
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting het OnderwijsPad is gevestigd op Groen van Prinstererlaan 7 te Woerden en is actief in de branche Basisonderwijs voor leerplichtigen.

BackToSport (sportfysiotherapie)
Opgericht in Februari 2023

De onderneming BackToSport (sportfysiotherapie) is gevestigd op Jan Steenstraat 4 te Woerden en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Marjo Begeleiding op Maat
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Marjo Begeleiding op Maat is gevestigd op Pannenbakkerijen 19B te Woerden en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent