Bedrijven in Schilderskwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Schilderskwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schilderskwartier.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Handelsonderneming E.S. B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Handelsonderneming E.S. B.V. is gevestigd op Hobbemastraat 145 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hangala
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hangala is gevestigd op Hobbemastraat 48 te Woerden en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Next Chapter Interiors
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Next Chapter Interiors is gevestigd op Vreedenburghstraat 29 te Woerden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Atrach Finance & Control Proffesional
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Atrach Finance & Control Proffesional is gevestigd op Jan van Goyenstraat 46 te Woerden en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Pep Horeca
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Pep Horeca is gevestigd op Gerard Doustraat 4 te Woerden en is actief in de branche Eventcatering.

TMV Investment Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap TMV Investment Holding B.V. is gevestigd op Rembrandtlaan 36 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

CCMV-Care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming CCMV-Care is gevestigd op Tournoysstraat 75 te Woerden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Handelsonderneming Seker B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Handelsonderneming Seker B.V. is gevestigd op Hobbemastraat 145 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

FL Beauty
Opgericht in Januari 2023

De onderneming FL Beauty is gevestigd op Rembrandtlaan 140 te Woerden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Eline Meijer
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Eline Meijer is gevestigd op Leidsestraatweg 149 te Woerden en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Laurie Lok Coaching
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Laurie Lok Coaching is gevestigd op Tournoysstraat 24 te Woerden en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

CarebyFK
Opgericht in Januari 2023

De onderneming CarebyFK is gevestigd op Adriaan van Ostadestraat 51 te Woerden en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Wok retailpark Geleen Sittard
Opgericht in December 2022

De onderneming Wok retailpark Geleen Sittard is gevestigd op Jan Steenstraat 70 te Woerden en is actief in de branche Restaurants.

Rietveld Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Rietveld Holding B.V. is gevestigd op Baanstraat 11 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

YELLOW change management
Opgericht in December 2022

De onderneming YELLOW change management is gevestigd op Cornelis Troostlaan 13 te Woerden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent