Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

IJssalon Verweij
Opgericht in Januari 2023

De onderneming IJssalon Verweij is gevestigd op Kruisstraat 6 te Woerden en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

MixItYourWay
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MixItYourWay is gevestigd op Willemshof 6 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SBify
Opgericht in Januari 2023

De onderneming SBify is gevestigd op Julianastraat 18 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

HA Financial Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap HA Financial Holding B.V. is gevestigd op Wagenstraat 46 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Peter Nap Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Peter Nap Holding B.V. is gevestigd op Havenstraat 50A te Woerden en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Di art klussenbedrijf
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Di art klussenbedrijf is gevestigd op Rijnstraat 81A te Woerden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kaashandel Nap B.V.
Opgericht in December 1974

De besloten vennootschap Kaashandel Nap B.V. is gevestigd op Havenstraat 50A te Woerden en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Nu puur en groen B.V.
Opgericht in Maart 2014

De besloten vennootschap Nu puur en groen B.V. is gevestigd op Kruittorenweg 2 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Werk en Zin, voor inzet en samenwerking
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Werk en Zin, voor inzet en samenwerking is gevestigd op Plantsoen 9 te Woerden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Nick van Hemert Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Nick van Hemert Beheer B.V. is gevestigd op Kruittorenweg 2 te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

Jevanno B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Jevanno B.V. is gevestigd op Achterstraat 33I te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

Dogoda
Opgericht in November 2022

De onderneming Dogoda is gevestigd op Eendrachtstraat 1B te Woerden en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

Maandag 30 januari 2023

Nusselder Wmo
Opgericht in April 2020

De onderneming Nusselder Wmo is gevestigd op Nassaukade 47 te Woerden en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Woensdag 14 december 2022

De Middenweg Vastgoed
Opgericht in December 2022

De maatschap De Middenweg Vastgoed is gevestigd op Haven 3 te Woerden en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Desolate One
Opgericht in November 2022

De onderneming Desolate One is gevestigd op Oostsingel 16 te Woerden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent