Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

MD Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MD Consulting is gevestigd op Jan de Bakkerstraat 21E te Woerden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Discus Verwey
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Discus Verwey is gevestigd op Nieuwstraat 1 te Woerden en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Dinsdag 23 januari 2024

Kozak Saban Ventures B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Kozak Saban Ventures B.V. is gevestigd op Wilhelminaweg 24 te Woerden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Klusbedrijf Spronk
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Klusbedrijf Spronk is gevestigd op Meulmansweg 2C te Woerden en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Donderdag 11 januari 2024

E.C. Hakkert Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap E.C. Hakkert Holding B.V. is gevestigd op Willemshof 12 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nielar B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Nielar B.V. is gevestigd op Defensie-eiland 21 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sapori Sardi B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Sapori Sardi B.V. is gevestigd op Wilhelminaweg 22 te Woerden en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Stichting Administratiekantoor Transform Investments
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Transform Investments is gevestigd op Haven 11 te Woerden en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Van Der Horst Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van Der Horst Dienstverlening is gevestigd op Julianastraat 2C te Woerden en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

F.M. van der Poll
Opgericht in Januari 2024

De onderneming F.M. van der Poll is gevestigd op Oranjestraat 7 te Woerden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Lovely Keychains
Opgericht in November 2023

De onderneming Lovely Keychains is gevestigd op Meulmansweg 10D te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Just Lisan
Opgericht in November 2023

De onderneming Just Lisan is gevestigd op Jan de Bakkerstraat 9A te Woerden en is actief in de branche Thuiszorg.

Dankaye Elektra
Opgericht in November 2023

De onderneming Dankaye Elektra is gevestigd op Wilhelminaweg 24I te Woerden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Woensdag 13 december 2023

ForaBetterDay
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma ForaBetterDay is gevestigd op Jan de Bakkerstraat 52 te Woerden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

AIStart Consulting
Opgericht in November 2023

De onderneming AIStart Consulting is gevestigd op Havenstraat 61 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent