Bedrijven in Staatsliedenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Staatsliedenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Staatsliedenkwartier.

Filter

Maandag 26 september 2022

Enlighte LIchttechniek
Opgericht in September 2022

De onderneming Enlighte LIchttechniek is gevestigd op Vossenschanslaan 106 te Woerden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Sligtenhorst Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Sligtenhorst Beheer B.V. is gevestigd op Vossenschanslaan 74 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

House Improvement Services Woerden
Opgericht in September 2022

De onderneming House Improvement Services Woerden is gevestigd op Van Slingelandt-lanen 124 te Woerden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

E.J. Wagensveld vervoersdiensten
Opgericht in September 2022

De onderneming E.J. Wagensveld vervoersdiensten is gevestigd op Johan de Wittlaan 10G te Woerden en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Sparkle Strategy
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sparkle Strategy is gevestigd op Aalberse-lanen 78 te Woerden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Woensdag 31 augustus 2022

Nebur Services
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Nebur Services is gevestigd op Fort Oranje 28 te Woerden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Bogaard Interim Services
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bogaard Interim Services is gevestigd op Jan van Beierenlaan 129 te Woerden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 4 augustus 2022

De emotie academie
Opgericht in Juli 2022

De onderneming De emotie academie is gevestigd op Utrechtsestraatweg 103 te Woerden en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Arzo Care
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Arzo Care is gevestigd op De Savornin Lohmanlaan 44 te Woerden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Pthrservice
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Pthrservice is gevestigd op Utrechtsestraatweg 52D te Woerden en is actief in de branche Facility management.

Dinsdag 12 juli 2022

WSV V.O.F.
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma WSV V.O.F. is gevestigd op Johan v Oldenbarneveltln 14 te Woerden en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Halal Sweet Shop
Opgericht in Juni 2022

De vennootschap onder firma Halal Sweet Shop is gevestigd op Troelstralaan 26 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Milusano B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Milusano B.V. is gevestigd op Cattenbroekerlaan 41 te Woerden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Eminent Marketeer
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Eminent Marketeer is gevestigd op Dr. Schaepmanlaan 7 te Woerden en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Dinsdag 28 juni 2022

SushiPoint Woerden B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap SushiPoint Woerden B.V. is gevestigd op Stationsplein-Noord 6 te Woerden en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent