Bedrijven in Staatsliedenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Staatsliedenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Staatsliedenkwartier.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Van Bemmel's kaas van de markt B.V.
Opgericht in Januari 2015

De besloten vennootschap Van Bemmel's kaas van de markt B.V. is gevestigd op Johan v Oldenbarneveltln 14 te Woerden en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Van Bemmel Projecten B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Van Bemmel Projecten B.V. is gevestigd op Johan v Oldenbarneveltln 14 te Woerden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nanne van Bemmel Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Nanne van Bemmel Holding B.V. is gevestigd op Johan v Oldenbarneveltln 14 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

RVevent-managementsupport
Opgericht in Januari 2023

De onderneming RVevent-managementsupport is gevestigd op Groen van Prinstererlaan 2 te Woerden en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

EBM Tuin & Straat
Opgericht in December 2022

De onderneming EBM Tuin & Straat is gevestigd op Stationsweg 9III te Woerden en is actief in de branche Stratenmaken.

Resort & Leisure Consult
Opgericht in November 2022

De onderneming Resort & Leisure Consult is gevestigd op Utrechtsestraatweg 13 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 30 januari 2023

Partnership for Supply Chain Management, Inc.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Partnership for Supply Chain Management, Inc. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 30 te Woerden en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Ontwikkelen doe je samen
Opgericht in November 2020

De onderneming Ontwikkelen doe je samen is gevestigd op Utrechtsestraatweg 33 te Woerden en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Woensdag 14 december 2022

Twice Enterprise
Opgericht in November 2022

De onderneming Twice Enterprise is gevestigd op Dr. Colijnlaan 21 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tahiri Zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Tahiri Zorg is gevestigd op Groen van Prinstererlaan 26 te Woerden en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Miss Anna English
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Miss Anna English is gevestigd op Johan de Wittlaan 10P te Woerden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Home Freedom B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Home Freedom B.V. is gevestigd op Jan van Beierenlaan 139 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

Bee People
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bee People is gevestigd op Utrechtsestraatweg 103 te Woerden en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Baran Horeca Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Baran Horeca Service is gevestigd op Utrechtsestraatweg 6 te Woerden en is actief in de branche Eventcatering.

Jeune Brigant
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jeune Brigant is gevestigd op V d Duijn van Maasdamln 10 te Woerden en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent