Bedrijven in Woerden-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Woerden-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woerden-Oost.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

OneXillium Group Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap OneXillium Group Holding B.V. is gevestigd op Oostzee 2 te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

ShopSkip
Opgericht in Februari 2023

De onderneming ShopSkip is gevestigd op Chiantigaard 46 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BROW TECHNIQUE
Opgericht in Maart 2023

De onderneming BROW TECHNIQUE is gevestigd op Wijngaard 14 te Woerden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Klusbedrijf CGJ
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Klusbedrijf CGJ is gevestigd op Bergstraat 25 te Woerden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Uitzendplaza B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Uitzendplaza B.V. is gevestigd op Trasmolenlaan 12 te Woerden en is actief in de branche Uitzendbureaus.

OXFinance B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap OXFinance B.V. is gevestigd op Oostzee 2 te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

DB Cartrading B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap DB Cartrading B.V. is gevestigd op Dublinlaan 17 te Woerden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Orpea Holding Netherlands B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Orpea Holding Netherlands B.V. is gevestigd op Pompmolenlaan 10A te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

Beyond UX
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Beyond UX is gevestigd op Jonathan Swiftweg 4 te Woerden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Orpea Real Estate Holding Netherlands B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Orpea Real Estate Holding Netherlands B.V. is gevestigd op Pompmolenlaan 10A te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

Vereniging Hybride Opleiders
Opgericht in Februari 2023

De vereniging Vereniging Hybride Opleiders is gevestigd op Korenmolenlaan 4 te Woerden en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Stichting Administratiekantoor DRS
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor DRS is gevestigd op Pelmolenlaan 2 te Woerden en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Delta Refund Solutions B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Delta Refund Solutions B.V. is gevestigd op Pelmolenlaan 2 te Woerden en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Dinsdag 28 februari 2023

Chris Tils
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Chris Tils is gevestigd op Van der Valk Boumanlaan 25 te Woerden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maud Wint Advocatuur & Mediation
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Maud Wint Advocatuur & Mediation is gevestigd op Jules Vernehof 19 te Woerden en is actief in de branche Advocatenkantoren.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent