Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Oud-Assendorp

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Oud-Assendorp. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Oud-Assendorp op onderwerp:

  Maandag 12 december 2016

  Politieagent schiet verdachte in been
  Politienieuws
  Maandag 12 december 2016 om 05:17

  Zwolle - Een politieagent werd bedreigd door een verdachte met een mes bij een aanhouding. De verdachte is bij deze aanhouding door de agent in zijn been geschoten en in stabiele toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp

  Vrijdag 10 juni 2016

  Zes aanhoudingen bij drugsactie
  Politienieuws
  Vrijdag 10 juni 2016 om 15:13

  Zwolle - Op donderdag 9 juni zijn in en in de omgeving van een woning aan de Van Ittersumstraat zes personen aangehouden op verdenking van handel in of bezit van drugs. Een 32-jarige man uit Zwolle is voor nader onderzoek ingesloten. Hij wordt verdacht van handel in hard- en softdrugs. Vijf jongeren, variërend in leeftijd van 13 tot 16 jaar en afkomstig uit Zwolle en Wezep, werden aangehouden op verdenking van bezit van softdrugs. Zij zijn alle vijf na verhoor heengezonden.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp

  Zaterdag 31 mei 2014

  Politie schiet na melding geweldsincident; drie verdachten aangehouden
  Politienieuws
  Zaterdag 31 mei 2014 om 13:30

  Zwolle - Vrijdagavond 30 mei omstreeks 23.10 uur heeft een politieagent op een parkeerplaats van een supermarkt aan de Assendorperstraat een aantal schoten gelost. Dit gebeurde na een melding van een vechtpartij waarbij mogelijk een mes gebruikt was. Bij het schietincident vielen geen gewonden. Twee mannen, 21 jaar uit Assen en 22 jaar oud uit Zwolle, werden aangehouden. Enige tijd later werd ook een 19-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden, omdat zij mogelijk betrokken is bij het incident.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp

  Maandag 12 mei 2014

  Politie zoekt verdachten straatroof
  Politienieuws
  Maandag 12 mei 2014 om 15:38

  Zwolle - De politie is op zoek naar twee mannen die in de nacht van zondag op maandag 12 mei, omstreeks 01.45 uur, een Zwollenaar bij zijn woning aan de Groenweg probeerden te beroven. Het slachtoffer, dat werd mishandeld, heeft zich verweerd en één van de daders is mogelijk aan zijn hoofd gewond geraakt.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp

  Zaterdag 18 januari 2014

  Inbreker aangehouden
  Politienieuws
  Zaterdag 18 januari 2014 om 14:57

  Zwolle - De politie heeft vrijdag 17 januari een 33-jarige man uit Zwolle aangehouden voor inbraak in een leegstaand pand. De man krijgt proces-verbaal.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud-Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?