Nieuws over Binnenstad-Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Binnenstad-Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Zwolle heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Binnenstad-Zuid op onderwerp:

  Zondag 21 februari 2021

  Politie houdt man aan na beschieting met gasdrukwapen
  Politienieuws
  Zondag 21 februari 2021 om 14:11

  Zwolle - Op zaterdagavond om ongeveer 21:00 uur werden op de Oude Vismarkt twee vrouwen beschoten door een man met een gasdrukwapen.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Zaterdag 20 juni 2020

  Verdachten aangehouden voor drugshandel
  Politienieuws
  Zaterdag 20 juni 2020 om 11:11

  Zwolle - Het Team Grootschalige Opsporing (TGO), de Districtsrecherche IJsselland en het politieteam Zwolle zijn al maanden bezig met onderzoeken naar de schietincidenten en handel in verdovende middelen in Zwolle. Eén van die onderzoeken leidde vrijdagavond 20 juni tot de aanhouding van vier verdachten. Eén van de verdachten is ook aangehouden voor betrokkenheid bij een schietincident in oktober vorig jaar op de Klooienberglaan in Zwolle.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Zaterdag 22 februari 2020

  Politie zoekt klant van winkel die werd overvallen: mogelijk belangrijke getuige
  Politienieuws
  Zaterdag 22 februari 2020 om 11:25

  Zwolle - Vrijdag 21 februari is een winkel aan de Ossenmarkt in Zwolle overvallen, dat gebeurde rond 18.15 uur. De gewapende overvaller is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen die de dader hebben gezien of iets kunnen vertellen over zijn vluchtroute. Ook wil de politie graag in contact komen met een specifieke getuige: een klant die gelijktijdig met de overvaller de winkel uitliep.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Dinsdag 14 januari 2020

  Politieonderzoek na aantreffen mogelijk explosief
  Politienieuws
  Dinsdag 14 januari 2020 om 18:24

  Zwolle - Dinsdagmorgen rond 08.20 uur werd door een oplettende burger melding gemaakt van een mogelijk explosief bij café Bruut aan de Voorstraat in Zwolle. Het voorwerp zou aan de deur hangen. Hierop zijn politie, brandweer en ambulance (uit voorzorg) meteen ter plaatse gegaan. De directe omgeving werd afgezet waarna de Explosieven OpruimingsDienst (EOD) het voorwerp heeft veiliggesteld. De politie is bezig met onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Zaterdag 16 november 2019

  Winkelpersoneel houdt twee jongemannen aan na diefstal met geweld
  Politienieuws
  Zaterdag 16 november 2019 om 14:05

  Zwolle - Op vrijdagmiddag 15 november kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal bij een winkel aan het Maagjesbolwerk.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Woensdag 13 november 2019

  Politie houdt verdachte op heterdaad aan na reeks inbraken
  Politienieuws
  Woensdag 13 november 2019 om 14:24

  Zwolle - Agenten hielden op dinsdagavond 12 november op heterdaad een man aan voor een inbraak aan de Luttekestraat en een poging inbraak aan de Blijmarkt. De politie onderzoekt of de verdachte, een 36-jarige inwoner van Apeldoorn, ook te maken heeft met  een recente reeks inbraken in de binnenstad van Zwolle.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Zaterdag 28 september 2019

  Politie houdt verdachte aan na gewelddadige beroving
  Politienieuws
  Zaterdag 28 september 2019 om 12:56

  Zwolle - De politie hield op zaterdag 28 september in de Voorstraat een 22-jarige man uit de gemeente Hardenberg aan. Hij wordt ervan verdacht dat hij eerder in de nacht in het centrum een 21-jarige vrouw uit Leusden op gewelddadige wijze beroofde. De politie hoopt dat er getuigen zijn die de beroving hebben gezien.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Woensdag 22 mei 2019

  Politie stopt met onderzoek explosies Hanselaarmate
  Politienieuws
  Woensdag 22 mei 2019 om 16:53

  Zwolle - Op dinsdag 26 februari werden buurtbewoners opgeschrikt door twee explosies in de Hanselaarmate. Vermoedelijk is er een verband tussen de explosies en het ophangen van een granaat bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat op 10 oktober 2018. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) heeft de afgelopen maanden haar uiterste best gedaan om te achterhalen wie voor deze incidenten verantwoordelijk is of zijn. Dat heeft helaas niet tot een verdachte of verdachten geleid. Op dit moment zijn er geen aanknopingspunten waarmee we dit onderzoek kunnen voortzetten.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Dinsdag 7 mei 2019

  Politie zoekt getuigen van geweldsincident
  Politienieuws
  Dinsdag 7 mei 2019 om 12:01

  Zwolle - De politie in Zwolle is op zoek naar getuigen van een geweldsincident in de Sassenstraat op zondag 5 mei. Bij dat incident raakte een 25-jarige man uit Lelystad ernstig gewond. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. We zijn daarom op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of misschien beelden hebben van het incident.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Zondag 18 november 2018

  Man aangehouden voor steken met bierglas
  Politienieuws
  Zondag 18 november 2018 om 10:46

  Zwolle - Een 44-jarige Zwollenaar werd op zondagmorgen 18 november aangehouden op de Voorstraat. De man wordt er van verdacht een 27-jarige inwoonster van Zwolle te hebben gestoken met een bierglas in een horecagelegenheid. De vrouw werd met verwondingen aan haar arm naar het ziekenhuis gebracht. De man werd ingesloten op het bureau. Naar de toedracht wordt een onderzoek ingesteld. 2018520997 (JT)

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid
  Drie personen aangehouden na steekincident in café
  Politienieuws
  Zaterdag 18 augustus 2018 om 09:50

  Zwolle - Bij een steekincident in een café in de Voorstraat in Zwolle zijn in de nacht van 17 op 18 augustus twee mannen gewond geraakt. De politie startte direct een onderzoek en hield drie verdachten aan. De verdachten, twee mannen van 55 en 34 jaar en een 41-jarige vrouw, zijn alle drie afkomstig uit Zwolle.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Vrijdag 8 december 2017

  Politie pakt verdachte van gewelddadige beroving
  Politienieuws
  Vrijdag 8 december 2017 om 11:49

  Zwolle - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 17-jarige inwoner van Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van het onder bedreiging van een vuurwapen wegnemen van kleding uit een winkel aan de Sassenstraat in Zwolle. Het incident vond plaats omstreeks 18.10 uur. Hij bedreigde de medewerker, die op dat moment alleen in de winkel was. Niemand raakte gewond.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Woensdag 6 december 2017

  Roemeens stel aangehouden voor winkeldiefstallen
  Politienieuws
  Woensdag 6 december 2017 om 11:54

  Zwolle Groningen - In een winkel aan het Maagjesbolwerk werd op dinsdagmiddag 5 december een Roemeens stel van 28 en 33 jaar aangehouden voor winkeldiefstal. Het personeel herkende het stel van een winkeldiefstal dezelfde ochtend in Groningen bij een filiaal van dezelfde keten. Hierbij had het stel een iPhone weggenomen zonder af te rekenen. Beelden van het stel werden daarop gedeeld met andere filialen. Toen het stel rond 14.45 uur bij de Zwolse vestiging binnen kwam lopen, hield het personeel hen meteen goed in de gaten. Ook hier probeerde het stel een zelfde dure iPhone weg te nemen, maar werd bij het verlaten van de winkel door de beveiliging aangehouden.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Zondag 24 september 2017

  Politie houdt zakkenrollers aan
  Politienieuws
  Zondag 24 september 2017 om 10:03

  Zwolle - Agenten hielden op zondag 24 september op de Grote Markt een 32-jarige man uit Hoogeveen en een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De twee worden ervan verdachte dat ze korte tijd daarvoor iemand beroofden bij de Kamperpoortenbrug. Door snel de informatie te delen en gebruik te maken van camerabeelden in de binnenstad kon de politie de twee snel traceren.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Dinsdag 5 september 2017

  Politie rekent verdachten met gestolen fietsen in
  Politienieuws
  Dinsdag 5 september 2017 om 12:36

  Zwolle, Enschede - De politie heeft maandagmiddag een 45-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een elektrische fiets. Surveillerende agenten zagen de fiets staan en het viel hen op dat het originele slot was verwijderd. Dit was voor hen de tricker om post in te nemen.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad-Zuid

  Instellen

  Meer nieuws in Binnenstad-Zuid

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement