Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Binnenstad-Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Binnenstad-Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Binnenstad-Zuid op onderwerp:

  Zondag 18 november 2018

  Man aangehouden voor steken met bierglas
  Politienieuws
  Zondag 18 november 2018 om 10:46

  Zwolle - Een 44-jarige Zwollenaar werd op zondagmorgen 18 november aangehouden op de Voorstraat. De man wordt er van verdacht een 27-jarige inwoonster van Zwolle te hebben gestoken met een bierglas in een horecagelegenheid. De vrouw werd met verwondingen aan haar arm naar het ziekenhuis gebracht. De man werd ingesloten op het bureau. Naar de toedracht wordt een onderzoek ingesteld. 2018520997 (JT)

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid
  Drie personen aangehouden na steekincident in café
  Politienieuws
  Zaterdag 18 augustus 2018 om 09:50

  Zwolle - Bij een steekincident in een café in de Voorstraat in Zwolle zijn in de nacht van 17 op 18 augustus twee mannen gewond geraakt. De politie startte direct een onderzoek en hield drie verdachten aan. De verdachten, twee mannen van 55 en 34 jaar en een 41-jarige vrouw, zijn alle drie afkomstig uit Zwolle.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Vrijdag 8 december 2017

  Politie pakt verdachte van gewelddadige beroving
  Politienieuws
  Vrijdag 8 december 2017 om 11:49

  Zwolle - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 17-jarige inwoner van Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van het onder bedreiging van een vuurwapen wegnemen van kleding uit een winkel aan de Sassenstraat in Zwolle. Het incident vond plaats omstreeks 18.10 uur. Hij bedreigde de medewerker, die op dat moment alleen in de winkel was. Niemand raakte gewond.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Woensdag 6 december 2017

  Roemeens stel aangehouden voor winkeldiefstallen
  Politienieuws
  Woensdag 6 december 2017 om 11:54

  Zwolle Groningen - In een winkel aan het Maagjesbolwerk werd op dinsdagmiddag 5 december een Roemeens stel van 28 en 33 jaar aangehouden voor winkeldiefstal. Het personeel herkende het stel van een winkeldiefstal dezelfde ochtend in Groningen bij een filiaal van dezelfde keten. Hierbij had het stel een iPhone weggenomen zonder af te rekenen. Beelden van het stel werden daarop gedeeld met andere filialen. Toen het stel rond 14.45 uur bij de Zwolse vestiging binnen kwam lopen, hield het personeel hen meteen goed in de gaten. Ook hier probeerde het stel een zelfde dure iPhone weg te nemen, maar werd bij het verlaten van de winkel door de beveiliging aangehouden.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Zondag 24 september 2017

  Politie houdt zakkenrollers aan
  Politienieuws
  Zondag 24 september 2017 om 10:03

  Zwolle - Agenten hielden op zondag 24 september op de Grote Markt een 32-jarige man uit Hoogeveen en een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De twee worden ervan verdachte dat ze korte tijd daarvoor iemand beroofden bij de Kamperpoortenbrug. Door snel de informatie te delen en gebruik te maken van camerabeelden in de binnenstad kon de politie de twee snel traceren.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Dinsdag 5 september 2017

  Politie rekent verdachten met gestolen fietsen in
  Politienieuws
  Dinsdag 5 september 2017 om 12:36

  Zwolle, Enschede - De politie heeft maandagmiddag een 45-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een elektrische fiets. Surveillerende agenten zagen de fiets staan en het viel hen op dat het originele slot was verwijderd. Dit was voor hen de tricker om post in te nemen.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Maandag 15 mei 2017

  Wie weet meer van een opstootje aan de Jufferenwal?
  Politienieuws
  Maandag 15 mei 2017 om 16:17

  Zwolle - In Zwolle is afgelopen dinsdagavond 9 mei een opstootje geweest voor een café aan de Jufferenwal. De politie onderzoekt deze zaak en roept getuigen op te reageren.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid
  Scherpe blik van agent in vrije tijd leidt tot aanhouding 3 verdachten poging autokraak
  Politienieuws
  Woensdag 15 maart 2017 om 11:53

  Zwolle - Dinsdagavond 14 maart werden drie mannen aangehouden als verdachte voor inbraak in een Porsche. Een agent in vrije tijd zag de drie in de parkeergarage aan het Maagjesbolwerk zich verdacht ophouden. Een autoalarm en schade aan een auto was de aanleiding voor toegesnelde agenten om tot actie over te gaan.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Vrijdag 28 oktober 2016

  Twee aanhoudingen voor fietsendiefstal
  Politienieuws
  Vrijdag 28 oktober 2016 om 11:50

  Zwolle/Hengelo - In Overijssel zijn donderdag 27 oktober twee fietsendieven aangehouden. De eerste betrof een 33-jarige man uit Deventer. De tweede een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Beide mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Woensdag 31 augustus 2016

  Mannen aangehouden voor diefstal
  Politienieuws
  Woensdag 31 augustus 2016 om 10:07

  Zwolle - Agenten hebben in de nacht van dinsdag 30 augustus op woensdag 31 augustus bij het Maagjesbolwerk twee mannen aangehouden. De twee worden er van verdacht dat ze geld wegnamen uit watertappunten in de haven.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Zondag 24 juli 2016

  Man aangehouden na belediging
  Politienieuws
  Zondag 24 juli 2016 om 11:40

  Zwolle - De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 juli op de Schuurmanstraat een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij agenten beledigde, niet voldeed aan een stopteken en onder invloed van alcohol een scooter bestuurde

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Zondag 10 april 2016

  Vrouw beroofd in centrum
  Politienieuws
  Zondag 10 april 2016 om 13:18

  Zwolle - De politie onderzoekt een beroving in het centrum van Zwolle. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 31-jarige vrouw uit Barcelona beroofd.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Woensdag 6 april 2016

  9 april aandacht voor preventie tijdens gezamenlijke actiedag
  Politienieuws
  Woensdag 6 april 2016 om 10:09

  Zwolle - Zaterdag 9 april organiseert de politie in samenwerking met het Centrum Fietsendiefstal, de gemeente Zwolle en de Zwolse Fietsersbond een actiedag tegen fietsendiefstal. Fietseigenaren kunnen tussen 10.00 uur en 15.00 uur op het Grote Kerkplein langskomen voor tips om fietsendiefstal te voorkomen.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?