Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Binnenstad-Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Binnenstad-Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Binnenstad-Zuid op onderwerp:

  Politie pakt verdachte van gewelddadige beroving
  Vrijdag 8 december 2017 om 11:49

  Zwolle - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 17-jarige inwoner van Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van het onder bedreiging van een vuurwapen wegnemen van kleding uit een winkel aan de Sassenstraat in Zwolle. Het incident vond plaats omstreeks 18.10 uur. Hij bedreigde de medewerker, die op dat moment alleen in de winkel was. Niemand raakte gewond.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidOverval
  Roemeens stel aangehouden voor winkeldiefstallen
  Woensdag 6 december 2017 om 11:54

  Zwolle Groningen - In een winkel aan het Maagjesbolwerk werd op dinsdagmiddag 5 december een Roemeens stel van 28 en 33 jaar aangehouden voor winkeldiefstal. Het personeel herkende het stel van een winkeldiefstal dezelfde ochtend in Groningen bij een filiaal van dezelfde keten. Hierbij had het stel een iPhone weggenomen zonder af te rekenen. Beelden van het stel werden daarop gedeeld met andere filialen. Toen het stel rond 14.45 uur bij de Zwolse vestiging binnen kwam lopen, hield het personeel hen meteen goed in de gaten. Ook hier probeerde het stel een zelfde dure iPhone weg te nemen, maar werd bij het verlaten van de winkel door de beveiliging aangehouden.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Politie houdt zakkenrollers aan
  Zondag 24 september 2017 om 10:03

  Zwolle - Agenten hielden op zondag 24 september op de Grote Markt een 32-jarige man uit Hoogeveen en een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De twee worden ervan verdachte dat ze korte tijd daarvoor iemand beroofden bij de Kamperpoortenbrug. Door snel de informatie te delen en gebruik te maken van camerabeelden in de binnenstad kon de politie de twee snel traceren.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Politie rekent verdachten met gestolen fietsen in
  Dinsdag 5 september 2017 om 12:36

  Zwolle, Enschede - De politie heeft maandagmiddag een 45-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een elektrische fiets. Surveillerende agenten zagen de fiets staan en het viel hen op dat het originele slot was verwijderd. Dit was voor hen de tricker om post in te nemen.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Politie houdt man aan voor straatroof
  Zondag 6 augustus 2017 om 13:39

  Zwolle - Op zaterdagavond 5 augustus werd op de Grote Markt een man van zijn horloge beroofd door een andere man.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidOverval
  Politie houdt man aan voor straatroof
  Zondag 6 augustus 2017 om 13:39

  Zwolle - Op zaterdagavond 5 augustus werd op de Grote Markt een man van zijn horloge beroofd door een andere man.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidOverval
  Wie weet meer van een opstootje aan de Jufferenwal?
  Maandag 15 mei 2017 om 16:17

  Zwolle - In Zwolle is afgelopen dinsdagavond 9 mei een opstootje geweest voor een café aan de Jufferenwal. De politie onderzoekt deze zaak en roept getuigen op te reageren.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Scherpe blik van agent in vrije tijd leidt tot aanhouding 3 verdachten poging autokraak
  Woensdag 15 maart 2017 om 11:53

  Zwolle - Dinsdagavond 14 maart werden drie mannen aangehouden als verdachte voor inbraak in een Porsche. Een agent in vrije tijd zag de drie in de parkeergarage aan het Maagjesbolwerk zich verdacht ophouden. Een autoalarm en schade aan een auto was de aanleiding voor toegesnelde agenten om tot actie over te gaan.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Man aangehouden voor handel in drugs
  Vrijdag 2 december 2016 om 14:29

  Zwolle - Donderdag 1 december is op de Ossenmarkt een 44-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDrugs
  Twee aanhoudingen voor fietsendiefstal
  Vrijdag 28 oktober 2016 om 11:50

  Zwolle/Hengelo - In Overijssel zijn donderdag 27 oktober twee fietsendieven aangehouden. De eerste betrof een 33-jarige man uit Deventer. De tweede een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Beide mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Verdachte aangehouden voor wapenbezit
  Dinsdag 4 oktober 2016 om 16:01

  Zwolle - Agenten hebben dinsdagmorgen 4 oktober een 47-jarige man uit Kampen aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling, bedreiging en verboden wapenbezit.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidVernieling
  Man aangehouden voor bedreiging met mes
  Zaterdag 1 oktober 2016 om 11:57

  Zwolle - Agenten hebben vrijdagavond 30 september op de Grote Markt een 25-jarige man uit Oosterwolde aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging met een mes.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidBedreiging
  Mannen aangehouden voor diefstal
  Woensdag 31 augustus 2016 om 10:07

  Zwolle - Agenten hebben in de nacht van dinsdag 30 augustus op woensdag 31 augustus bij het Maagjesbolwerk twee mannen aangehouden. De twee worden er van verdacht dat ze geld wegnamen uit watertappunten in de haven.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Doortastende getuige pakt auto-inbreker
  Donderdag 11 augustus 2016 om 12:52

  Zwolle - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is woensdagnacht aangehouden in Zwolle op verdenking van auto-inbraak. Een alerte getuige volgde de dader tot diens aanhouding.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidInbraak
  Man aangehouden na belediging
  Zondag 24 juli 2016 om 11:40

  Zwolle - De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 juli op de Schuurmanstraat een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij agenten beledigde, niet voldeed aan een stopteken en onder invloed van alcohol een scooter bestuurde

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDrankmisbruik
  Man aangehouden voor betalen met vals geld
  Vrijdag 27 mei 2016 om 14:06

  Zwolle - Een 24-jarige man uit Zwolle is in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 mei in de Voorstraat aangehouden, omdat hij bij een horecagelegenheid probeerde te betalen met een vals briefje van €20,-.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidOplichting
  Vrouw beroofd in centrum
  Zondag 10 april 2016 om 13:18

  Zwolle - De politie onderzoekt een beroving in het centrum van Zwolle. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 31-jarige vrouw uit Barcelona beroofd.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidOverval
  9 april aandacht voor preventie tijdens gezamenlijke actiedag
  Woensdag 6 april 2016 om 10:09

  Zwolle - Zaterdag 9 april organiseert de politie in samenwerking met het Centrum Fietsendiefstal, de gemeente Zwolle en de Zwolse Fietsersbond een actiedag tegen fietsendiefstal. Fietseigenaren kunnen tussen 10.00 uur en 15.00 uur op het Grote Kerkplein langskomen voor tips om fietsendiefstal te voorkomen.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Getuigen van zware mishandeling gezocht
  Vrijdag 15 januari 2016 om 11:19

  Zwolle - Een 18-jarige inwoonster van Zwolle werd op donderdagavond 14 januari zwaar mishandeld door twee jonge mannen en een onbekende vrouw in de Rodeleeuwsteeg. Het slachtoffer liep tussen 17.30 en 18.00 uur vanaf de Oude Vismarkt de Rodeleeuwsteeg in. Daar werd ze aangesproken door een onbekende jonge vrouw. Deze vrouw was in gezelschap van twee onbekende mannen. Eén van de mannen gaf haar een harde klap waardoor ze ten val kwam. Hierna werd ze met een onbekend voorwerp gestoken. Het drietal ging er vervolgens in onbekende richting vandoor. De 18-jarige vrouw bleef gewond achter. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. 2016024406

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidMishandeling
  Getuigenoproep bedreiging
  Woensdag 23 december 2015 om 11:58

  Zwolle - De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december plaatsvond in de Voorstraat. Een 24-jarige man uit Groningen wordt er van verdacht een beveiliger van een horecagelegenheid te hebben bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidBedreiging

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk