Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Den Helder

Zoek je een bloemenwinkel in Den Helder? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Den Helder.

In Den Helder zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Life & Garden Den Helder B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Life & Garden Den Helder B.V. is gevestigd op Texelstroomlaan 1 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784EA
Oranjerie De Groene Parel
Opgericht in april 2013

De onderneming Oranjerie De Groene Parel is gevestigd op Soembastraat 83 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Indische buurt-Noord » 1782SM
De Koningsvis
Opgericht in april 2013

De onderneming De Koningsvis is gevestigd op Industrieweg 4 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » De Schooten » Westoever » 1785AG
Bloemboetiek Fantasy
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemboetiek Fantasy is gevestigd op Marsdiepstraat 373 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Grote Rivierenbuurt » 1784AH
Blokker Diervoeding
Opgericht in april 2013

De onderneming Blokker Diervoeding is gevestigd op Spoorgracht 30 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Visbuurt » 1781CD
Sunny Flower
Opgericht in april 2013

De onderneming Sunny Flower is gevestigd op Julianaplein 93 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Centrum » 1781HB
Welkoop Julianadorp B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Welkoop Julianadorp B.V. is gevestigd op Schoolweg 78 te Julianadorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Het Koegras » Julianadorp-Oost » 1787AW
Nuijens Bloemenhandel B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Nuijens Bloemenhandel B.V. is gevestigd op Vrede en Vrijheid 20 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RM
Nuijens Bloemenhandel B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Nuijens Bloemenhandel B.V. is gevestigd op Middenweg 176 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Geleerdenbuurt » 1782BL
J.J. Jimmink
Opgericht in april 2013

De onderneming J.J. Jimmink is gevestigd op Keizersgracht 113 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Grachtengordel » 1781BC
V.O.F. Bloemsierkunst J. van Amesfoort
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemsierkunst J. van Amesfoort is gevestigd op Duinbrink 48 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Deltabuurt » 1784WC
Familie Dam
Opgericht in april 2013

De onderneming Familie Dam is gevestigd op Soembastraat 69 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Indische buurt-Noord » 1782SM
Wisikoi
Opgericht in april 2013

De onderneming Wisikoi is gevestigd op Boterzwin 4407 te Julianadorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Julianadorp » Boterzwin » 1788WV
De Wit Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming De Wit Bloemen en Planten is gevestigd op Loopuytpark 15 te Julianadorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Het Koegras » Julianadorp-Oost » 1787AD
Bloem & Vorm Alie Schoen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloem & Vorm Alie Schoen is gevestigd op Parkstraat 14-16 te Julianadorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Het Koegras » Julianadorp-Oost » 1787AC
DE STOLP TUINCENTRUM B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap DE STOLP TUINCENTRUM B.V. is gevestigd op Schoolweg 78 te Julianadorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Het Koegras » Julianadorp-Oost » 1787AW
De Lisdodde
Opgericht in april 2013

De onderneming De Lisdodde is gevestigd op Middenweg 115 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Indische buurt-Zuid » 1782BC
Zorg Hengelsport
Opgericht in april 2013

De onderneming Zorg Hengelsport is gevestigd op Baljuwstraat 9 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785SB
Bloemboetiek Dille
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemboetiek Dille is gevestigd op Wezenstraat 79 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Centrum » 1781GK
Fauna Centrum B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Fauna Centrum B.V. is gevestigd op Vrede en Vrijheid 6 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RM

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Den Helder

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?