Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Deventer

Zoek je een bloemenwinkel in Deventer? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Deventer.

In Deventer zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Dierenspeciaalzaak Zanting B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Dierenspeciaalzaak Zanting B.V. is gevestigd op Flora 5 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Colmschate-Zuid » Colmschaterenk » 7422LN
Welkoop Bathmen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Welkoop Bathmen B.V. is gevestigd op Molenstraat 2 te Bathmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Bathmen » Dorp Bathmen » 7437AH
Fritschy, handelend onder de naam
Opgericht in april 2013

De onderneming Fritschy, handelend onder de naam "Welkoop" is gevestigd op Oranjelaan 80A te Diepenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Diepenveen » Dorp Diepenveen » 7431AE
V.O.F. Bloemsierkunst Iris
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemsierkunst Iris is gevestigd op Boxbergerweg 1 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Zandweerd » Noorderplein » 7412BB
V.O.F. Bloembinderij Ben Stempher
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloembinderij Ben Stempher is gevestigd op Flora 105-107 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Colmschate-Zuid » Colmschaterenk » 7422LS
Dierenspeciaalzaak Panda
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Panda is gevestigd op Proosdijpassage 11 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Binnenstad » Centrum » 7411KZ
Ten Kate Groenverhuurders en Bloemdecorateurs B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Ten Kate Groenverhuurders en Bloemdecorateurs B.V. is gevestigd op Twelloseweg 8 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » De Hoven » De Hoven » 7419BJ
V.O.F. Flora-Inn
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Flora-Inn is gevestigd op Dorpsstraat 4 te Bathmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Bathmen » Dorp Bathmen » 7437AJ
Paul Hafkamp Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Paul Hafkamp Bloemen is gevestigd op Holterweg 59 te Colmschate en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Colmschate-Zuid » Dorp Colmschate » 7429AE
Burak & Vedat
Opgericht in april 2013

De onderneming Burak & Vedat is gevestigd op Van der Meystraat 1 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Colmschate-Vijfhoek » Op den Haar » 7425AV
Bloomstyle
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloomstyle is gevestigd op Smedenstraat 32 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Binnenstad » Centrum » 7411RD
Bloemsierkunst Flierman
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Flierman is gevestigd op Oranjelaan 68 te Diepenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Diepenveen » Dorp Diepenveen » 7431AD
Duivenvoorde Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Duivenvoorde Bloemen is gevestigd op Diepenveenseweg 33 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Voorstad » Rode Dorp » 7413AK
Hengelsport Arnhem
Opgericht in april 2013

De onderneming Hengelsport Arnhem is gevestigd op Boxbergerweg 59 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Zandweerd » Noorderplein » 7412BC
Oxalis Bloemen en Planten Shop
Opgericht in april 2013

De onderneming Oxalis Bloemen en Planten Shop is gevestigd op Hannoverstraat 2 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Colmschate-Zuid » Snipperling » 7418BL
Coco Joka
Opgericht in april 2013

De onderneming Coco Joka is gevestigd op Van Hetenstraat 80 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Keizerslanden » Tuindorp » 7415TW
Danya's Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Danya's Bloemen is gevestigd op R.C. Nieuwenhuysstraat 21 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Voorstad » Burgemeestersbuurt » 7413BG
Van Ginkel V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Van Ginkel V.O.F. is gevestigd op Dorpsstraat 2 te Diepenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Diepenveen » Dorp Diepenveen » 7431CK
Bloemenmagazijn J. Berends B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemenmagazijn J. Berends B.V. is gevestigd op Slingerbos 1 te Diepenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Diepenveen » Dorp Diepenveen » 7431BV
Natural Wishes
Opgericht in april 2013

De onderneming Natural Wishes is gevestigd op Oxersteeg 21A te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Deventer » Colmschate-Zuid » Oxerhof » 7428MC

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Deventer

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?