Bloemenwinkels in Deventer

Zoek je een bloemenwinkel in Deventer? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Deventer.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

V.O.F. Bloemsierkunst Iris
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemsierkunst Iris is gevestigd op Boxbergerweg 1 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F. Bloembinderij Ben Stempher
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloembinderij Ben Stempher is gevestigd op Flora 105-107 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Wendy van Rooy
Opgericht in April 2013

De onderneming Wendy van Rooy is gevestigd op Smidsweg 19 te Schalkhaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oxalis Bloemen en Planten Shop
Opgericht in April 2013

De onderneming Oxalis Bloemen en Planten Shop is gevestigd op Hannoverstraat 2 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Coco Joka
Opgericht in April 2013

De onderneming Coco Joka is gevestigd op Van Hetenstraat 80 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Blinqi Dierenspeciaalzaak
Opgericht in April 2013

De onderneming Blinqi Dierenspeciaalzaak is gevestigd op Smyrnastraat 2 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ten Kate Groenverhuurders en Bloemdecorateurs B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Ten Kate Groenverhuurders en Bloemdecorateurs B.V. is gevestigd op Twelloseweg 8 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Burak & Vedat
Opgericht in April 2013

De onderneming Burak & Vedat is gevestigd op Van der Meystraat 1 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Danya's Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming Danya's Bloemen is gevestigd op R.C. Nieuwenhuysstraat 21 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Natural Wishes
Opgericht in April 2013

De onderneming Natural Wishes is gevestigd op Oxersteeg 21A te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Jenny's Droog- en Zijdebloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming Jenny's Droog- en Zijdebloemen is gevestigd op Molenveldsweg 2 te Diepenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Zanting B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Dierenspeciaalzaak Zanting B.V. is gevestigd op Flora 5 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Panda
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Panda is gevestigd op Proosdijpassage 11 te Deventer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F. Flora-Inn
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Flora-Inn is gevestigd op Dorpsstraat 4 te Bathmen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Paul Hafkamp Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming Paul Hafkamp Bloemen is gevestigd op Holterweg 59 te Colmschate en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent