Bloemenwinkels in Geldrop-Mierlo

Zoek je een bloemenwinkel in Geldrop-Mierlo? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Geldrop-Mierlo.

In Geldrop-Mierlo zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

V.O.F. Coppelmans Bloemen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Coppelmans Bloemen is gevestigd op Bekelaar 6 te Mierlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Mierlo > Mierlo > 5731PG
Bloemsierkunst Mimosa
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Mimosa is gevestigd op Winkelcentrum Coevering 22 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Coevering > 5665GA
Dierenspeciaalzaak Kuiper, t.h.o.d.n. Pet's    Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Kuiper, t.h.o.d.n. Pet's Place is gevestigd op Heuvel 78A te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Centrum > 5664HN
Jules' Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Jules' Bloemenhuis is gevestigd op Kerkstraat 19A te Mierlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Mierlo > Mierlo > 5731BG
Helmi's Bloemwerk
Opgericht in april 2013

De onderneming Helmi's Bloemwerk is gevestigd op Heuvel 13 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Centrum > 5664HK
Bloem
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloem is gevestigd op Korte Kerkstraat 6 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Centrum > 5664HG
Opgericht in april 2013

De onderneming "Agave" Bloemenboetiek is gevestigd op ter Borghstraat 6 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Braakhuizen-Zuid > 5666RD
Dierenspeciaalzaak
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak "Bennie" is gevestigd op Margrietstraat 126 te Mierlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Mierlo > Mierlo > 5731BX
Jima
Opgericht in april 2013

De onderneming Jima is gevestigd op Eindhovenseweg 32 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Skandia > 5662AB
Dobey Geldrop
Opgericht in april 2013

De onderneming Dobey Geldrop is gevestigd op Heuvel 28 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Centrum > 5664HL
Faunaland Willy Bouwmans
Opgericht in april 2013

De onderneming Faunaland Willy Bouwmans is gevestigd op Margrietstraat 65 te Mierlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Mierlo > Mierlo > 5731BN
Van Stekelenburg Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Van Stekelenburg Bloemen en Planten is gevestigd op Sint Jozefplein 29-29a te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Braakhuizen-Zuid > 5666RM
Braun en Broos B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Braun en Broos B.V. is gevestigd op Beneden Beekloop 64 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Skandia > 5662HM
Julsa Vogelbenodigdheden
Opgericht in april 2013

De onderneming Julsa Vogelbenodigdheden is gevestigd op Brunel 12 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Braakhuizen-Noord > 5667AP
Gardenworld
Opgericht in april 2013

De onderneming Gardenworld is gevestigd op Sluisstraat 138 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Geldrop-Mierlo > Geldrop > Braakhuizen-Zuid > 5666AP

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geldrop-Mierlo

Instellen

Wijken in Geldrop-Mierlo

Meer nieuws in Geldrop-Mierlo

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement