Bloemenwinkels in Haarlemmermeer

Zoek je een bloemenwinkel in Haarlemmermeer? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Haarlemmermeer.

In Haarlemmermeer zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Fleurtiek Airport B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Fleurtiek Airport B.V. is gevestigd op Vertrekpassage 1-252 te Schiphol en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Schiphol > Schiphol > 1118AP
Groenrijk Nieuw-Vennep B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Groenrijk Nieuw-Vennep B.V. is gevestigd op IJweg 1336 te Nieuw-Vennep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep > Nieuw-Vennep Omgeving > 2152NA
Intratuin Heemstede B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Intratuin Heemstede B.V. is gevestigd op Spaarneweg 251 te Cruquius en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Cruquius > Cruquius > 2142EP
V.O.F. Bloembinderij Fred Wurpel
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloembinderij Fred Wurpel is gevestigd op Concourslaan 22 te Hoofddorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Zuid > 2132DK
Van Poelgeest Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Van Poelgeest Bloemsierkunst is gevestigd op Sloterweg 101 te Badhoevedorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Badhoevedorp > Badhoevedorp West > 1171CJ
R. van der Spek
Opgericht in april 2013

De onderneming R. van der Spek is gevestigd op Hoofdweg 1710 te Abbenes en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Abbenes / Buitenkaag > Abbenes > 2157NB
Fleurtiek Amsterdam B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Fleurtiek Amsterdam B.V. is gevestigd op Frankfurtstraat 25-27 te Lijnden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Lijnden / Boesingheliede > Lijnden Omgeving > 1175RH
Tuincentrum De Oosteinde Vijfhuizen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum De Oosteinde Vijfhuizen B.V. is gevestigd op Schipholweg 1088 te Vijfhuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Vijfhuizen > Vijfhuizen Omgeving > 2141BG
Aviflora
Opgericht in april 2013

De onderneming Aviflora is gevestigd op Stationsgebouw 0AANKOMSTHAL te Luchthaven Schiphol en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlemmermeer
Global Garden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Global Garden B.V. is gevestigd op Hillegommerdijk 550 te Zwaanshoek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Zwaanshoek > Zwaanshoek Omgeving > 2136KX
R.C.A. Suidgeest
Opgericht in april 2013

De onderneming R.C.A. Suidgeest is gevestigd op Hoofdweg 1432 te Nieuw-Vennep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep > Nieuw-Vennep Wilhelminahoeve > 2153NA
Bloemenstudio Pierrot
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenstudio Pierrot "Toolenburg" is gevestigd op Markenburg 57-59 te Hoofddorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Hoofddorp > Hoofddorp Toolenburg West > 2135DS
Aviflora B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Aviflora B.V. is gevestigd op Stationsgebouw West 0 te Schiphol en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlemmermeer
Aviflora B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Aviflora B.V. is gevestigd op Stationsgebouw Schengen 0 te Schiphol en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlemmermeer
Firma G. Vletter en Zonen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Firma G. Vletter en Zonen is gevestigd op Leidsemeerstraat 18 te Buitenkaag en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlemmermeer > Abbenes / Buitenkaag > Buitenkaag > 2158MK

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement