Gezochte personen in Haarlemmermeer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Haarlemmermeer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 9 mei 2024

Explosie – Beetslaan – Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Op woensdag 8 mei is rond 2.20 uur een explosief afgegaan bij een woning aan de Beetslaan in Hoofddorp. Was jij daar rond dat tijdsstip en heb je iets gezien? Of heb je camerabeelden? Laat het de politie weten.

Zondag 28 april 2024

Steekincident – Concourslaan – Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Zaterdag 27 april 2024 vond er een steekincident plaats aan de Concourslaan in Hoofddorp. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Vrijdag 12 april 2024

Explosie – Marketentster – Nieuw-Vennep

Gezochte personen

Nieuw-Vennep - Een woning aan de Marketentster in Nieuw-Vennep raakte woensdag 10 april rond 1.27 uur flink beschadigd door een explosie. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die iets gezien, gehoord of eventuele camerabeelden hebben.

Donderdag 28 maart 2024

Straatroof – Hoofddorp - Deltaweg

Gezochte personen

Hoofddorp - Op dinsdag 26 maart rond 20.00 uur is een 18-jarige man slachtoffer geworden van een straatroof op de Deltaweg in Hoofddorp. Er zijn meerdere persoonlijke bezittingen weggenomen van het slachtoffer door 5 of 6 verdachten. Heb je iets gezien of weet je meer? Neem contact met ons op via 0900-8844.

Woensdag 20 maart 2024

Overval – Dennenlaan – Zwanenburg

Gezochte personen

Zwanenburg - Maandagmiddag werd rond 15.05 uur een winkel aan de Dennenlaan overvallen door twee mannen. Daarbij werd een medewerker bedreigd met een mes. De twee mannen gingen er met buit vandoor. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Zondag 17 maart 2024

Explosie – Marialaan – Zwanenburg

Gezochte personen

Zwanenburg - Vrijdagavond rond 23.55 uur ging een explosief af bij een woning aan de Marialaan in Zwanenburg. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Donderdag 1 februari 2024

Diefstal – Schiphol - Haarlemmermeer

Gezochte personen

Haarlemmermeer - Een 50-jarige ondernemer die 17 oktober 2023 zijn auto dacht in te leveren bij een parkeerbedrijf op Schiphol is opgelicht. De man heeft van zijn Range Rover, met een waarde van zo’n honderdduizend euro, nooit meer teruggezien. De Koninklijke Marechaussee deelt in Opsporing Verzocht op dinsdag 30 januari details in de hoop de dief op te sporen.

Straatroof – Haarlemmermeerse Bos – Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Maandag 29 januari 2024 heeft er een straatroof plaatsgevonden bij het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Heeft u meer informatie over deze zaak of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Maandag 15 januari 2024

(Poging tot) diefstal - Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Op donderdagavond 11 januari werd op twee locaties in Hoofddorp getracht een mobiele telefoon te stelen na het maken van een afspraak op een verkoopsite. Eén van de twee gevallen was succesvol. In het andere geval werd de diefstal voorkomen. De politie is op zoek naar getuigen dan wel beelden van een videodeurbel.

Maandag 20 november 2023

Diefstal met geweld – Bennebroekerdijk – Cruquius

Gezochte personen

Cruquius - Donderdag 16 november 2023 heeft er een diefstal met geweld plaatsgevonden in een woning aan de Bennebroekerdijk in Cruquius. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Bankhelpdeskfraude - Skagerrak - Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Een 75-jarige vrouw uit Hoofddorp wordt via een babbeltruc opgelicht. Tijdens telefonisch contact met de zogenaamde fraudehelpdesk van een bank wordt ze bewogen haar pinpas en ook haar juwelen ter beveiliging af te staan. Deze worden even later opgehaald. Wie herkent de verdachte?

Donderdag 2 november 2023

Diefstal met geweld – Markenburg – Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Op maandag 30 oktober rond 17:50 uur is een vrouw van haar fiets geduwd en van haar tas beroofd door twee personen. Ter hoogte van de speelplaats op de Markenburg is de vrouw van haar fiets geduwd en ten val gekomen. Nadat de verdachten de tas van het slachtoffer hadden afgenomen, renden ze richting het Markenburg Park.

Dinsdag 31 oktober 2023

Inbraak - Vijverbos - Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Zondag kregen we rond 04.45 uur een melding van een inbraak in een woning aan de Vijverbos in Hoofddorp. De politie startte een zoektocht. Twee mannen zijn aangehouden. De politie zoekt de overige verdachten en vraagt getuigen om hulp.

Zondag 8 oktober 2023

Explosie - Kelloggstraat – Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Donderdagavond 5 oktober vond bij een woning in de Kelloggstraat in Hoofddorp een ontploffing plaats. Vermoedelijk door zwaar vuurwerk. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Maandag 2 oktober 2023

Ontploffing bij woning – Kelloggstraat – Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - In de vroege ochtend van zondag 1 oktober vond bij een woning aan de Kelloggstraat in Hoofddorp een ontploffing plaats. Vermoedelijk door zwaar vuurwerk. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement