Gezochte personen in Haarlemmermeer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Haarlemmermeer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 11 november 2021

  Mishandeling station Nieuw-Vennep; herkenning gezocht

  Nieuw-Vennep - Op dinsdag 15 juni raakte een 45-jarige man gewond na een mishandeling door een jongeman op het NS-station in Nieuw-Vennep. De verdachte is niet alleen. De jongeman met wie hij het station op loopt, staat erbij en kijkt ernaar maar gebruikt zelf geen geweld. De twee zijn vastgelegd op camera.

  Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep
  Babbeltruc en bankpasfraude Badhoevedorp

  Badhoevedorp - Op dinsdag 7 september is een 90-jarige vrouw uit Badhoevedorp het slachtoffer geworden van een babbeltruc en bankpasfraude. In totaal werd voor ruim 6000 euro buitgemaakt.

  Haarlemmermeer > Badhoevedorp

  Donderdag 30 september 2021

  € 10.000,-- beloning voor de gouden tip!

  Badhoevedorp - In de vroege ochtend van maandag 30 augustus 2021 pleegden twee daders met bruut geweld een overval op hotel Amrâth in Badhoevedorp. Er zijn goede bewakingsbeelden beschikbaar. De overvallers hadden zich vermomd, maar hopelijk herkent iemand (één van) hen.

  Haarlemmermeer > Badhoevedorp

  Woensdag 15 september 2021

  Wie zijn deze twee jonge vrouwen?

  Hoofddorp - In een winkel aan het Polderplein in Hoofddorp is op dinsdagmiddag 8 juni tussen 14.45 en 14.55 uur een bejaarde vrouw in een rolstoel bestolen van haar portemonnee door twee meisjes / jonge vrouwen.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp
  Pinfraude na spoofing, wie herkent de pinner?

  Nieuw-Vennep - Een hoogbejaarde vrouw uit de Haarlemmermeer werd de dupe van #spoofing op vrijdag 23 juli.

  Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep
  Pinfraude na spoofing, wie herkent deze jongeman?

  Hoofddorp - Deze jongeman pint een groot geldbedrag met de pinpas van een bejaarde man uit Hoofddorp. De pinpas werd door #spoofing van de man afhandig gemaakt.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp

  Dinsdag 14 september 2021

  Pinfraude na #spoofing

  Hoofddorp - Op donderdag 15 juli wordt een hoogbejaarde man uit Hoofddorp het slachtoffer van pinpasfraude na oplichting via spoofing. Het slachtoffer werd gebeld door iemand die zich voordeed als een bankmedewerker. Door de man telefonisch aan de praat te houden, gevolgd door huisbezoek, wisten oplichters een geldbedrag van zijn rekening af te halen.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp
  Wie herkent deze pinner? Pinnen na #spoofing

  Hoofddorp - Op donderdag 8 juli werd een hoogbejaarde vrouw uit Hoofddorp slachtoffer van pinpasfraude na oplichting via spoofing. De oplichters wisten haar bankpas en pincode te ontfutselen. De pinner heeft een groot geldbedrag van de bankrekening van de vrouw opgenomen.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp
  Wie is deze pinner?

  Hoofddorp - Wie kent deze pinner? Deze verdachte pint op 6 juli een groot geldbedrag van de bankrekening die toebehoort aan een bejaarde vrouw uit Hoofddorp. Onbekenden hebben deze pinpas bij de bejaarde vrouw 'buitgemaakt' met een smoes #spoofing.

  Haarlemmermeer > Hoofddorp

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement