Gezochte personen in Haarlemmermeer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Haarlemmermeer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 1 juni 2023

Oplichting – Tuinweg - Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Deze man staat in een casino in Hoofddorp geld op te nemen met de bankpas van een 67-jarige vrouw uit Vogelenzang. De vrouw werd opgelicht door middel van bankhelpdeskfraude. De politie is een onderzoek gestart. Herkent u deze man? Hij is vermoedelijk landelijk actief. Bel de politie via 0800-6070.

Woensdag 3 mei 2023

Bankhelpdeskfraude - Skagerrak - Hoofddorp

Gezochte personen

Hoofddorp - Op vrijdag 4 november is een inwoner uit Leimuiden opgelicht. De man die met de weggenomen bankpas heeft gepind is goed in beeld gebracht.

Woensdag 22 maart 2023

Getuigen gezocht in overlijdensonderzoek Steve Mahakena

Gezochte personen

Hoofddorp - Op dinsdagochtend 07 maart werd de zwaargewonde Steve Mahakena aangetroffen in een woning aan de Egholm in Hoofddorp. Hulp en reanimatie mocht niet meer baten, hij is waarschijnlijk overleden tengevolge van geweld.

Vrijdag 4 november 2022

Pinner gezocht na oplichting 75-jarige man

Gezochte personen

Hoofddorp - De politie is op zoek naar de man die geld heeft opgenomen met een gestolen pinpas van een 75-jarige man uit Hoofddorp. Herkent u deze verdachte? Heeft u hem al eens eerder gezien? Of heeft u informatie over deze persoon? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of bel anoniem 0800-7000.

Donderdag 29 september 2022

Nieuw-Vennep, Venneperweg

Niet geïdentificeerd persoon

Nieuw-Vennep - Het stoffelijk overschot heeft op zijn rechterbovenarm een tatoeage van een zwarte panter. Het slachtoffer was gekleed in een blauwe Gaastra jas, een grijs Westbound shirt (XL), een zwart T-shirt met lange mouwen (M), Levi’s 501 jeans (32x36), een zwarte leren riem (Patrol), een gestreepte boxershort (L), witte Rucanor sokken met blauwe strepen en zwarte Montrex schoenen (43) en een horloge van het merk Esprit met een bruin leren bandje.

Vrijdag 1 juli 2022

Wie herkent deze man?

Gezochte personen

Hoofddorp - Op maandagmiddag 14 maart 2022 werd een 75-jarige man uit Hoofddorp opgelicht. De man werd gebeld door iemand die zich voordeed als bankmedewerker. Door het slachtoffer lang aan de praat te houden wist deze persoon de bankpassen van het slachtoffer te ontfutselen. De bankpassen werden vervolgens opgehaald door een man die bij een geldautomaat op de Nieuweweg een flink geldbedrag heeft opgenomen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent