Bloemenwinkels in Horst aan de Maas

Zoek je een bloemenwinkel in Horst aan de Maas? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Horst aan de Maas.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Boerenbond Swolgen
Opgericht in april 2013

De onderneming Boerenbond Swolgen is gevestigd op Mgr Aertsstraat 33 te Swolgen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Swolgen > Verspreide huizen Swolgen > 5866BG
Witveld Bloembinders
Opgericht in april 2013

De onderneming Witveld Bloembinders is gevestigd op Steenstraat 20 te Horst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Horst > Horst-Centrum > 5961EV
Faber Stichting
Opgericht in april 2013

De onderneming Faber Stichting is gevestigd op Kerkstraat 4 te Horst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Horst > Horst-Centrum > 5961GD
V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. "Vijverflora" is gevestigd op Jan van Swolgenstraat 14 te Swolgen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Swolgen > Swolgen > 5866AV
Plantencentrum van den Beuken
Opgericht in april 2013

De onderneming Plantencentrum van den Beuken is gevestigd op St. Jansstraat 43 te Meterik en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Meterik > Verspreide huizen Meterik > 5964AB
EuroTree Boomkwekerijen Horst B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap EuroTree Boomkwekerijen Horst B.V. is gevestigd op Onkelweg 16 te Melderslo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Melderslo > Verspreide huizen Melderslo > 5962NJ
Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst "De Kogeldistel" is gevestigd op Kogelstraat 62 te Hegelsom en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Hegelsom > Hegelsom > 5963AP
Florale Vormgevers
Opgericht in april 2013

De onderneming Florale Vormgevers is gevestigd op Loevestraat 37 te Horst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Horst > Horst-Centrum > 5961TW
Cadeaushop Wello
Opgericht in april 2013

De onderneming Cadeaushop Wello is gevestigd op Baron van Aerdtlaan 16 te Lottum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Lottum > Lottum > 5973NP
Bloemsierkunst Simone
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Simone is gevestigd op Pastoor Vullinghsplein 22 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Sevenum > 5975DJ
Hendriks Bloemen V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Hendriks Bloemen V.O.F. is gevestigd op Steeg 30 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Verspreide huizen Sevenum > 5975CE
V.O.F. Floriade Bloemenboetiek
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Floriade Bloemenboetiek is gevestigd op Jacob Merlostraat 16 te Horst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Horst > Horst-Centrum > 5961AB
Timmermans
Opgericht in april 2013

De onderneming Timmermans is gevestigd op Witveldweg 100 te Horst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Horst > Verspreide huizen Horst > 5961ND
Tuin Dier en Steen Centrum Severens
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuin Dier en Steen Centrum Severens is gevestigd op Blaktweg 87 te Melderslo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Melderslo > Melderslo > 5962NG
Bloembinderij Lemmen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Lemmen is gevestigd op Mgr Evertsstraat 10 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Sevenum > 5975BR

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Horst aan de Maas

Instellen

Meer nieuws in Horst aan de Maas

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement