Bloemenwinkels in Horst aan de Maas

Zoek je een bloemenwinkel in Horst aan de Maas? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Horst aan de Maas.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Faber Stichting
Opgericht in April 2013

De onderneming Faber Stichting is gevestigd op Kerkstraat 4 te Horst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Horst > Horst-Centrum > 5961GD
V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. "Vijverflora" is gevestigd op Jan van Swolgenstraat 14 te Swolgen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Swolgen > Swolgen > 5866AV
Cadeaushop Wello
Opgericht in April 2013

De onderneming Cadeaushop Wello is gevestigd op Baron van Aerdtlaan 16 te Lottum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Lottum > Lottum > 5973NP
Tuincentrum Lottum
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Lottum is gevestigd op Grubbenvorsterweg 26 te Lottum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Lottum > Verspreide huizen Lottum > 5973NB
Tuincentrum Sevenum, De Groene Sfeermaker
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Sevenum, De Groene Sfeermaker is gevestigd op Kleefsedijk 17 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Verspreide huizen Sevenum > 5975NV
Bouquetterie 't Hofje
Opgericht in April 2013

De onderneming Bouquetterie 't Hofje is gevestigd op Pastoor Jeukenstraat 1 te America en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > America > America > 5966NL
Bloemsierkunst Anneke
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemsierkunst Anneke is gevestigd op Hoofdstraat 37a te Meerlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Meerlo > Meerlo > 5864BC
De Bloemerie
Opgericht in April 2013

De onderneming De Bloemerie is gevestigd op Ooijenseweg 5 te Broekhuizenvorst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Broekhuizen > Verspreide huizen Broekhuizenvorst > 5871CA
Boerenbond Swolgen
Opgericht in April 2013

De onderneming Boerenbond Swolgen is gevestigd op Mgr Aertsstraat 33 te Swolgen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Swolgen > Verspreide huizen Swolgen > 5866BG
EuroTree Boomkwekerijen Horst B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap EuroTree Boomkwekerijen Horst B.V. is gevestigd op Onkelweg 16 te Melderslo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Melderslo > Verspreide huizen Melderslo > 5962NJ
Bloemsierkunst Simone
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemsierkunst Simone is gevestigd op Pastoor Vullinghsplein 22 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Sevenum > 5975DJ
Hendriks Bloemen V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Hendriks Bloemen V.O.F. is gevestigd op Steeg 30 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Verspreide huizen Sevenum > 5975CE
Hengelsport Catch-up
Opgericht in April 2013

De onderneming Hengelsport Catch-up is gevestigd op Markt 15 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Sevenum > 5975AM
Dorine Lenders
Opgericht in April 2013

De onderneming Dorine Lenders is gevestigd op Grubbenvorsterweg 34 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Sevenum > Verspreide huizen Sevenum > 5975RB
Wijnands Songbirds & Supplies
Opgericht in April 2013

De onderneming Wijnands Songbirds & Supplies is gevestigd op Nieuwstraat 9 te Horst en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Horst aan de Maas > Horst > Nieuwstraat > 5961HJ

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent