Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Leiden

Zoek je een bloemenwinkel in Leiden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Leiden.

In Leiden zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Fris Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Fris Fleur is gevestigd op Torenmolen 2-4 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Merenwijkdistrict » Merenwijk-Centrum » 2317NW
Boeketterie Datura
Opgericht in april 2013

De onderneming Boeketterie Datura is gevestigd op Haagse Schouwweg 10B te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Morsdistrict » Hoge Mors » 2332KG
't Hoffie v.o.f.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma 't Hoffie v.o.f. is gevestigd op Langegracht 3 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Binnenstad-Noord » Noordvest » 2312NV
Dierenspeciaalzaak Vlieland
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Vlieland is gevestigd op Nieuwe Rijn 50 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Binnenstad-Noord » Pancras-West » 2312JH
Bloemenwinkel de Bloesem
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenwinkel de Bloesem is gevestigd op Hoge Rijndijk 25 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Roodenburgerdistrict » Rijndijkbuurt » 2313KG
Decora Bloembinders
Opgericht in april 2013

De onderneming Decora Bloembinders is gevestigd op Diamantplein 63 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Morsdistrict » Hoge Mors » 2332HV
Spar De Lange
Opgericht in april 2013

De onderneming Spar De Lange is gevestigd op Herenstraat 45 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Roodenburgerdistrict » Tuinstadwijk » 2313AE
W.C. de Booij Import en Export
Opgericht in april 2013

De onderneming W.C. de Booij Import en Export is gevestigd op Willem Klooslaan 1tegenover te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Bos- en Gasthuisdistrict » Haagweg-Zuid » 2321BH
Megaflower
Opgericht in april 2013

De onderneming Megaflower is gevestigd op Albinusdreef 2Lok.J2-101 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Boerhaavedistrict » Pesthuiswijk » 2333ZA
Fiori Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Fiori Bloemen is gevestigd op Lange Mare 51 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Binnenstad-Noord » De Camp » 2312GR
CF-Leo Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming CF-Leo Bloemen is gevestigd op Kopermolen 20 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Merenwijkdistrict » Merenwijk-Centrum » 2317PB
Asarum, Natuurlijke Decoraties
Opgericht in april 2013

De onderneming Asarum, Natuurlijke Decoraties is gevestigd op Hoge Rijndijk 76 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Roodenburgerdistrict » Rijndijkbuurt » 2313KL
Bloemenhandel Johan van de Wetering
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel Johan van de Wetering is gevestigd op Leemansstraat 67 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Morsdistrict » Lage Mors » 2332VK
Bloemenboot
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboot "De Watertuin" is gevestigd op Steenstraat 51T/O te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Binnenstad-Noord » D'Oude Morsch » 2312BV
Bloemen- en Plantenshop Bert Kulk
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen- en Plantenshop Bert Kulk is gevestigd op Levendaal 136-138 te Leiden en is actief in de branche bloemenwinkels.

Leiden » Binnenstad-Zuid » Levendaal-Oost » 2311JP
Dierenspeciaalzaak 'De Viskiet'
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak 'De Viskiet' is gevestigd op Diamantplein 4 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Morsdistrict » Hoge Mors » 2332HR
Fris Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Fris Fleur is gevestigd op Wassenaarseweg 1A te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Boerhaavedistrict » Vogelwijk » 2333AM
Bloemen en zo
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen en zo is gevestigd op Wagnerplein 19 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Bos- en Gasthuisdistrict » Fortuinwijk-Noord » 2324GB
Bon Handelsonderneming
Opgericht in april 2013

De onderneming Bon Handelsonderneming is gevestigd op Vollersgracht 26A te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Binnenstad-Noord » Marewijk » 2312VL
Aquariumhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Aquariumhuis "Parva" is gevestigd op Herenstraat 21 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leiden » Roodenburgerdistrict » Tuinstadwijk » 2313AD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leiden

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?