Bloemenwinkels in Leiden

Zoek je een bloemenwinkel in Leiden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Leiden.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Fris Fleur
Opgericht in April 2013

De onderneming Fris Fleur is gevestigd op Torenmolen 2-4 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Aquariumhuis
Opgericht in April 2013

De onderneming Aquariumhuis "Parva" is gevestigd op Herenstraat 21 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Fiori Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming Fiori Bloemen is gevestigd op Lange Mare 51 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Asarum, Natuurlijke Decoraties
Opgericht in April 2013

De onderneming Asarum, Natuurlijke Decoraties is gevestigd op Hoge Rijndijk 76 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhandel Johan van de Wetering
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhandel Johan van de Wetering is gevestigd op Leemansstraat 67 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De DierenSpecialist Stevenshof
Opgericht in April 2013

De onderneming De DierenSpecialist Stevenshof is gevestigd op Stevensbloem 1- 3 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Laventura
Opgericht in April 2013

De onderneming Laventura is gevestigd op Kooilaan 49A te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenshop Rozemarijn
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenshop Rozemarijn is gevestigd op Van 't Hoffstraat 5 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

't Hoffie v.o.f.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma 't Hoffie v.o.f. is gevestigd op Langegracht 3 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Vlieland
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Vlieland is gevestigd op Nieuwe Rijn 50 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

CF-Leo Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming CF-Leo Bloemen is gevestigd op Kopermolen 20 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak 'De Viskiet'
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak 'De Viskiet' is gevestigd op Diamantplein 4 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

W. Langeveld
Opgericht in April 2013

De onderneming W. Langeveld is gevestigd op Stationsplein 3M te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vivarium Stol
Opgericht in April 2013

De onderneming Vivarium Stol is gevestigd op Nieuwe Rijn 14 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ster van Bethlehem
Opgericht in April 2013

De onderneming Ster van Bethlehem is gevestigd op Sint Jorissteeg 9 te Leiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent