Bloemenwinkels in Lingewaard

Zoek je een bloemenwinkel in Lingewaard? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Lingewaard.

In Lingewaard zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Veja Bloemenshops
Opgericht in april 2013

De onderneming Veja Bloemenshops is gevestigd op Markt 51 te Bemmel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Bemmel > Bemmel > 6681AG
D'Oude Bloemen Smidse
Opgericht in april 2013

De onderneming D'Oude Bloemen Smidse is gevestigd op Langestraat 60 te Huissen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Huissen > Oude Stad Huissen > 6851AS
The Epric Company
Opgericht in april 2013

De onderneming The Epric Company is gevestigd op Nieuwediep 9a te Huissen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Huissen > Verspreide huizen Het Zand > 6851GB
F&F Flowers and Decorations
Opgericht in april 2013

De onderneming F&F Flowers and Decorations is gevestigd op de Pollenbrink 1 te Bemmel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Bemmel > Bemmel > 6681JA
V.O.F. Coja
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Coja is gevestigd op Bloemstraat 2 te Huissen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Huissen > Uitbreiding Stad Huissen > 6851CS
Dierenspeciaalzaak De Bok
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak De Bok is gevestigd op Dorpsstraat 31e te Bemmel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Bemmel > Bemmel > 6681BL
Dierenspeciaalzaak Piet en Trudie Lamers
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Piet en Trudie Lamers is gevestigd op het Hoog 1 te Bemmel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Bemmel > Bemmel > 6681DE
De Lentetuin
Opgericht in april 2013

De onderneming De Lentetuin is gevestigd op Langstraat 46 te Gendt en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Gendt > Verspreide huizen Flieren > 6691EH
Tuincentrum Hofs
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Hofs is gevestigd op Lodderhoeksestraat 4 te Angeren en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Bemmel > Angeren > 6687LR
Tuincentrum De Pas
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum De Pas is gevestigd op Angerensestraat 46 te Gendt en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Gendt > Verspreide huizen Flieren > 6691GG
Kwekerij W.A.J. Gerritsen
Opgericht in april 2013

De onderneming Kwekerij W.A.J. Gerritsen is gevestigd op Polseweg 23 te Huissen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Huissen > Het Zand > 6851DA
Bloemsierkunst Peter Geene
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Peter Geene is gevestigd op Brink 3 te Huissen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Huissen > Zilverkamp > 6852EE
Orza flower design
Opgericht in april 2013

De onderneming Orza flower design is gevestigd op Loostraat 57 te Huissen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Huissen > Uitbreiding Stad Huissen > 6852BB
Bloembinderij
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij "Dorethe" is gevestigd op Molenstraat 30 te Angeren en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Bemmel > Angeren > 6687AN
Multi Flowers Willemsen
Opgericht in april 2013

De onderneming Multi Flowers Willemsen is gevestigd op Doelenstraat 2 te Huissen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lingewaard > Huissen > Oude Stad Huissen > 6851BT

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lingewaard

Instellen

Wijken in Lingewaard

Meer nieuws in Lingewaard

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement