Bloemenwinkels in Oude IJsselstreek

Zoek je een bloemenwinkel in Oude IJsselstreek? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Oude IJsselstreek.

Filter Filter

Dinsdag 13 september 2016

Beo bloembinders V.o.f.
Opgericht in Februari 2016

De vennootschap onder firma Beo bloembinders V.o.f. is gevestigd op Doetinchemseweg 28 te Varsseveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Steentjes
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Steentjes is gevestigd op Oude Dinxperloseweg 68 te Silvolde en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. "Spoorzicht" is gevestigd op Stationsweg 20 te Terborg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemsierkunst Terry Hecker
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemsierkunst Terry Hecker is gevestigd op Hoofdstraat 31 te Terborg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemen & Emoties
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemen & Emoties is gevestigd op Marktstraat 21B te Silvolde en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

La Vertiste
Opgericht in April 2013

De onderneming La Vertiste is gevestigd op Multatulihof 40 te Gendringen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Het Bloemenhuis Silvolde
Opgericht in April 2013

De onderneming Het Bloemenhuis Silvolde is gevestigd op Ulftseweg 36 te Silvolde en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F. Hoogeveen
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Hoogeveen is gevestigd op Middelgraaf 10-12 te Ulft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bresser Bloemen V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Bresser Bloemen V.O.F. is gevestigd op Grotestraat 14 te Gendringen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lukassen Diervoeders V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Lukassen Diervoeders V.O.F. is gevestigd op Hutteweg 2-4 te Ulft en is actief in de branche bloemenwinkels.

WM Flowers
Opgericht in April 2013

De onderneming WM Flowers is gevestigd op Grotestraat 29A te Gendringen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Trimsalon Minou
Opgericht in April 2013

De onderneming Trimsalon Minou is gevestigd op Ir Sassenstraat 48a te Ulft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Bouquetterie Massop B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap De Bouquetterie Massop B.V. is gevestigd op Korenstraat 16 te Ulft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij en Kadoshop Ad ten Have
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij en Kadoshop Ad ten Have is gevestigd op F B Deurvorststraat 25 te Ulft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemsierkunst Pimpernel
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemsierkunst Pimpernel is gevestigd op Grotestraat 63 te Gendringen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent