Bloemenwinkels in Velsen

Zoek je een bloemenwinkel in Velsen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Velsen.

In Velsen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Abelia Fleuristen
Opgericht in april 2013

De onderneming Abelia Fleuristen is gevestigd op Kennemerlaan 100- 106 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > IJmuiden-Noord > Verzetsheldenbuurt > 1972ER
Bloemsierkunst Rob van den Berg
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Rob van den Berg is gevestigd op Galle Promenade 36 te Velserbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Velserbroek > Bastionbuurt > 1991PR
R. Engelhart B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap R. Engelhart B.V. is gevestigd op Trompstraat 92 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > IJmuiden-Noord > Heidebuurt > 1971AH
Goldbohm Care B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Goldbohm Care B.V. is gevestigd op Zandvoortstraat 77 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > IJmuiden-West > Zuidzijdebuurt > 1976BN
De Rozenhoek
Opgericht in april 2013

De onderneming De Rozenhoek is gevestigd op Waterranonkel 4 te Velserbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Velserbroek > Florarondebuurt > 1991GP
Mulder's Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Mulder's Bloemenhuis is gevestigd op Cederstraat 32 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > IJmuiden-Zuid > Tussenbeeksbuurt > 1971KD
Adrichem bloemisten bij Theo
Opgericht in april 2013

De onderneming Adrichem bloemisten bij Theo is gevestigd op Hoofdstraat 164 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Santpoort-Noord > Bloemenbuurt > 2071EM
Tuincentrum Oxalis
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Oxalis is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 167A te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Santpoort-Zuid > Blekersbuurt > 2082GE
Bloemenhandel Peter van den Berg
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel Peter van den Berg is gevestigd op Lange Nieuwstraat 449B te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > IJmuiden-Noord > Stadhuisbuurt > 1971GD
Boeketterie Bonny
Opgericht in april 2013

De onderneming Boeketterie Bonny is gevestigd op Kennemerlaan 45 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > IJmuiden-Noord > Verzetsheldenbuurt > 1972EH
Bloemenmagazijn Marian
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenmagazijn Marian is gevestigd op Cepheusstraat 21 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Zee- en Duinwijk > Herculesbuurt > 1973VR
Fa. R. Haan
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Fa. R. Haan is gevestigd op Hagelingerweg 214 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Santpoort-Noord > Biezenbuurt > 2071CN
N. Engelhart B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap N. Engelhart B.V. is gevestigd op Trompstraat 92 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > IJmuiden-Noord > Heidebuurt > 1971AH
V.O.F. Gozeling en Zonen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Gozeling en Zonen is gevestigd op Hagelingerweg 210 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Santpoort-Noord > Biezenbuurt > 2071CN
Bloemenmagazijn Kappert-Jonker
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenmagazijn Kappert-Jonker is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 135 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Velsen > Santpoort-Zuid > Blekersbuurt > 2082GD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Velsen

Instellen

Meer nieuws in Velsen

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement