Bloemenwinkels in Velsen

Zoek je een bloemenwinkel in Velsen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Velsen.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Boeketterie Bonny
Opgericht in April 2013

De onderneming Boeketterie Bonny is gevestigd op Kennemerlaan 45 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Fa. R. Haan
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Fa. R. Haan is gevestigd op Hagelingerweg 214 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F. Gozeling en Zonen
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Gozeling en Zonen is gevestigd op Hagelingerweg 210 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

van Roijen Dierenspecials
Opgericht in April 2013

De onderneming van Roijen Dierenspecials is gevestigd op Hoofdstraat 158 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

't Ambacht
Opgericht in April 2013

De onderneming 't Ambacht is gevestigd op Dr. Kuyperlaan 8 te Velsen-Zuid en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

R. Engelhart B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap R. Engelhart B.V. is gevestigd op Trompstraat 92 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Mulder's Bloemenhuis
Opgericht in April 2013

De onderneming Mulder's Bloemenhuis is gevestigd op Cederstraat 32 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Adrichem bloemisten bij Theo
Opgericht in April 2013

De onderneming Adrichem bloemisten bij Theo is gevestigd op Hoofdstraat 164 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

N. Engelhart B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap N. Engelhart B.V. is gevestigd op Trompstraat 92 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenmagazijn Kappert-Jonker
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenmagazijn Kappert-Jonker is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 135 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tuincentrum Oxalis
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Oxalis is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 167A te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhandel Peter van den Berg
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhandel Peter van den Berg is gevestigd op Lange Nieuwstraat 449B te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenmagazijn Marian
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenmagazijn Marian is gevestigd op Cepheusstraat 21 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leo Aardenburg Bloemisterij
Opgericht in April 2013

De onderneming Leo Aardenburg Bloemisterij is gevestigd op Breesaperhof 52 te Velsen-Noord en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Abelia Fleuristen
Opgericht in April 2013

De onderneming Abelia Fleuristen is gevestigd op Kennemerlaan 100- 106 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent