Bloemenwinkels in Venray

Zoek je een bloemenwinkel in Venray? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Venray.

In Venray zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Van de Ligt Allicht B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van de Ligt Allicht B.V. is gevestigd op Brugstraat 13 te Wanssum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Wanssum > Wanssum > 5861AJ
Thuylshof Venray B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Thuylshof Venray B.V. is gevestigd op Langstraat 133 te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Veltum > Veltum 1 > 5801AC
D'n Bond B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap D'n Bond B.V. is gevestigd op Deputé Petersstraat 27 te Oirlo en is actief in de branche bloemenwinkels.

Venray > Oirlo > Oirlo > 5808BB
Boerenbond Ysselsteyn
Opgericht in april 2013

De onderneming Boerenbond Ysselsteyn is gevestigd op Peter Janssenweg 11 te Ysselsteyn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Ysselsteyn > Ysselsteyn > 5813BR
September
Opgericht in april 2013

De onderneming September is gevestigd op Patersstraat 5 te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Centrum > Centrum > 5801AT
Van de Ligt B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van de Ligt B.V. is gevestigd op Meerloseweg 3 te Wanssum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Wanssum > Wanssum > 5861AB
De Bloemenkorf
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloemenkorf is gevestigd op Kiosk 12-14 te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Brukske > Brukske 2 > 5802NP
A.M.M. Coopmans Dierenspeciaalzaak
Opgericht in april 2013

De onderneming A.M.M. Coopmans Dierenspeciaalzaak is gevestigd op Langstraat 56 te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > West > West midden > 5801AE
Berly-Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Berly-Fleur is gevestigd op Laagheidseweg 19 te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Brabander > Brabander > 5804BJ
Santecraem V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Santecraem V.O.F. is gevestigd op Wilhelminastraat 1B te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Centrum > Centrum > 5801BW
Flower International B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Flower International B.V. is gevestigd op De Boog 5 te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Oost > Burggraaf > 5802BZ
Pets Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Pets Place is gevestigd op Henseniusplein 10 te Venray en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Centrum > Centrum > 5801BB
Van de Ligt-Leeijen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van de Ligt-Leeijen B.V. is gevestigd op Meerloseweg 3 te Wanssum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venray > Wanssum > Wanssum > 5861AB

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Venray

Instellen

Meer nieuws in Venray

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement