Garagebedrijven in De Ronde Venen

Zoek je een garagebedrijf in De Ronde Venen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in De Ronde Venen.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Schadenet Kranenburg Mijdrecht
Opgericht in April 2013

De onderneming Schadenet Kranenburg Mijdrecht is gevestigd op Constructieweg 25 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Hans Lammers B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Hans Lammers B.V. is gevestigd op Communicatieweg 25 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Abcoude B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garage Abcoude B.V. is gevestigd op Hollandse Kade 36 te Abcoude en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Rovémij
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Rovémij is gevestigd op Hofland 160 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielbedrijf Stoof Vinkeveen is gevestigd op Herenweg 165 te Vinkeveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J. van der Schaft Handelsonderneming
Opgericht in April 2013

De onderneming J. van der Schaft Handelsonderneming is gevestigd op Merelslag 14 te de Hoef en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

R. Oldenburg Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming R. Oldenburg Auto's is gevestigd op Demmerik 108 te Vinkeveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

W. Oudshoorn
Opgericht in April 2013

De onderneming W. Oudshoorn is gevestigd op Demmerik 53 te Vinkeveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsonderneming Ad Laan
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming Ad Laan is gevestigd op Saffier 8 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Car-Line
Opgericht in April 2013

De onderneming Car-Line is gevestigd op Amstelkade 90A te Amstelhoek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Berkelaar O/G Mijdrecht B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Berkelaar O/G Mijdrecht B.V. is gevestigd op Genieweg 50 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Bernault B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Bernault B.V. is gevestigd op Genieweg 50 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

DESIBA B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap DESIBA B.V. is gevestigd op Constructieweg 100 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf Dieffenbach
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielbedrijf Dieffenbach is gevestigd op Voordijk 7 te Abcoude en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Van Kouwen Mijdrecht
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Kouwen Mijdrecht is gevestigd op Communicatieweg 26 te Mijdrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent