Gezochte personen in De Ronde Venen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in De Ronde Venen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Babbeltruc bij oudere dame in Wilnis

  Wilnis - Op dinsdag 27 juli 2021 heeft er een babbeltruc plaatsgevonden bij vrouw van 77 jaar oud in Wilnis. Zij heeft hierbij haar twee bankpassen afgegeven aan een zogenaamde medewerker van de Rabobank. Vervolgens is er met de twee passen voor 10.000 Euro gepind bij de Primera in Mijdrecht. De beelden van de verdachte zijn heel scherp, dus we hopen op een herkenning.

  De Ronde Venen > Wilnis

  Woensdag 25 augustus 2021

  Woninginbraak Mijdrecht

  Mijdrecht - Op dinsdagavond 18 mei wordt tussen 19.55 uur en 20.15 uur ingebroken in een woning aan de Ringdijk 2e Bedijking in Mijdrecht. De inbreker forceert een slot van een deur van de woning, doorzoekt de woning en gaat er met een geldbedrag vandoor. Hij is op bewakingsbeeld vastgelegd.

  De Ronde Venen > Mijdrecht

  Woensdag 7 juli 2021

  Kluis weggenomen bij woninginbraak

  Mijdrecht - In de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 maart wordt in de woning aan de Hoofdweg ingebroken. De voordeur is opengebroken en de inbrekers hebben meerdere kamers doorzocht. Van de verdachten zijn beelden.

  De Ronde Venen > Mijdrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Ronde Venen

  Instellen

  Meer nieuws in De Ronde Venen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement