Garagebedrijven in Heiloo

Zoek je een garagebedrijf in Heiloo? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Heiloo.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Auto Martin Rajk B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Martin Rajk B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 3 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsonderneming R.G. Sanches
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming R.G. Sanches is gevestigd op Mariënstein 145 te Heiloo en is actief in de branche garagebedrijven.

Handelsonderneming Barry de Vries
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming Barry de Vries is gevestigd op Industrieterrein Oosterz 4 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Feero Cars Heiloo B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Feero Cars Heiloo B.V. is gevestigd op Goodeslaan 49 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Vast Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Vast Auto's is gevestigd op Bosanemoon 36 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Van der Steen Heiloo Autobedrijf/ Autoschade B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van der Steen Heiloo Autobedrijf/ Autoschade B.V. is gevestigd op De Oude Werf 1-4-6 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf Pilkes
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielbedrijf Pilkes is gevestigd op Handelsweg 26 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garagebedrijf Paul Admiraal B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garagebedrijf Paul Admiraal B.V. is gevestigd op De Oude Werf 2 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Guido Vermeulen Producties
Opgericht in April 2013

De onderneming Guido Vermeulen Producties is gevestigd op Vrieswijk 83 te Heiloo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent