Garagebedrijven in Sint Anthonis

Zoek je een garagebedrijf in Sint Anthonis? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Sint Anthonis.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Automobielbedrijf Van de Weem B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Van de Weem B.V. is gevestigd op Breestraat 5 te Sint Anthonis en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

MarZan
Opgericht in April 2013

De onderneming MarZan is gevestigd op Kamrad 2 te Oploo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J.L.C. Claassen
Opgericht in April 2013

De onderneming J.L.C. Claassen is gevestigd op St. Anthonisweg 1 te Rijkevoort-De Walsert en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Geene B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Geene B.V. is gevestigd op Molenveld 3 te Wanroij en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoschade Van den Broek B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autoschade Van den Broek B.V. is gevestigd op Molenveld 25 te Wanroij en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

W.M.J. Daamen Holding
Opgericht in April 2013

De onderneming W.M.J. Daamen Holding is gevestigd op Breestraat 29 te Sint Anthonis en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoschade en -Spuitbedrijf J. v.d. Cruijs
Opgericht in April 2013

De onderneming Autoschade en -Spuitbedrijf J. v.d. Cruijs is gevestigd op Blauwstraat 11 te Oploo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent