Kledingswinkels in Deventer

Zoek je een kledingwinkel in Deventer? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Deventer.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

BONITA
Opgericht in November 2013

De onderneming BONITA is gevestigd op Lange Bisschopstraat 34 te Deventer en is actief in de branche kledingwinkels.

Wibra Supermarkt B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Wibra Supermarkt B.V. is gevestigd op Flora 251-257 te Deventer en is actief in de branche kledingwinkels.

The Sting
Opgericht in April 2013

De onderneming The Sting is gevestigd op Smedenstraat 10 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Purdey
Opgericht in April 2013

De onderneming Purdey is gevestigd op Engestraat 21 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Jack & Jones
Opgericht in April 2013

De onderneming Jack & Jones is gevestigd op Korte Bisschopstraat 11-13 te Deventer en is actief in de branche kledingwinkels.

Klippies
Opgericht in April 2013

De onderneming Klippies is gevestigd op Spijkerboorsteeg 18 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Prénatal
Opgericht in April 2013

De onderneming Prénatal is gevestigd op Lange Bisschopstraat 7 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Van der Linden Lingerie
Opgericht in April 2013

De onderneming Van der Linden Lingerie is gevestigd op Nieuwstraat 15 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Ulla Popken Jonge Mode vanaf Maat 42
Opgericht in April 2013

De onderneming Ulla Popken Jonge Mode vanaf Maat 42 is gevestigd op Lange Bisschopstraat 26 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

De Knip
Opgericht in April 2013

De onderneming De Knip is gevestigd op Molenweg 26A te Diepenveen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Tantilly
Opgericht in April 2013

De onderneming Tantilly is gevestigd op Kleine Overstraat 14 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Pompadour Mme
Opgericht in April 2013

De onderneming Pompadour Mme is gevestigd op Graven 8 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Legguns
Opgericht in April 2013

De onderneming Legguns is gevestigd op Stationsplein 11 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Marloes
Opgericht in April 2013

De onderneming Marloes is gevestigd op Broederenstraat 29 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Schräder Mode Deventer
Opgericht in April 2013

De onderneming Schräder Mode Deventer is gevestigd op Lange Bisschopstraat 1 te Deventer en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent