Kledingswinkels in Velsen

Zoek je een kledingwinkel in Velsen? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Velsen.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

P.A.J. Schouten Mode B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap P.A.J. Schouten Mode B.V. is gevestigd op Lange Nieuwstraat 501A te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Noos B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Noos B.V. is gevestigd op Anna van Burenlaan 14 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Van Delden Mode
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Delden Mode is gevestigd op Plein 1945 52 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Boetiek Only You
Opgericht in April 2013

De onderneming Boetiek Only You is gevestigd op Lange Nieuwstraat 8A te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Brusman Retail B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Brusman Retail B.V. is gevestigd op Driehuizerkerkweg 77 te Driehuis NH en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Nell's
Opgericht in April 2013

De onderneming Nell's is gevestigd op Hoofdstraat 202 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Hop & Co
Opgericht in April 2013

De onderneming Hop & Co is gevestigd op Hoofdstraat 205 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Cartouche Fashion
Opgericht in April 2013

De onderneming Cartouche Fashion is gevestigd op Plein 1945 48 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Angelique beenmode & lingerie
Opgericht in April 2013

De onderneming Angelique beenmode & lingerie is gevestigd op Velserhof 69 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

De Kleurboetiek
Opgericht in April 2013

De onderneming De Kleurboetiek is gevestigd op Hoofdstraat 224 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Pico Bello Outlet
Opgericht in April 2013

De onderneming Pico Bello Outlet is gevestigd op Dotterbloem 32 te Velserbroek en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Angels
Opgericht in April 2013

De onderneming Angels is gevestigd op Galle Promenade 58 te Velserbroek en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Van Keulen Men's Fashion
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Keulen Men's Fashion is gevestigd op Lange Nieuwstraat 787 te IJmuiden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Seven Days Fashion
Opgericht in April 2013

De onderneming Seven Days Fashion is gevestigd op Hagelingerweg 41 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Modern Art Santpoort
Opgericht in April 2013

De onderneming Modern Art Santpoort is gevestigd op Hoofdstraat 184A om de hoek te Santpoort-Noord en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent