Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn in Houten

Een overzicht van alle overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn in Houten.

In Houten zoek ik een:

Maandag 15 oktober 2018

JJ Social Work
Opgericht in september 2018

De onderneming JJ Social Work is gevestigd op Getijdewater 1 te Houten en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991LW

Maandag 1 mei 2017

Hiemstra Zorg & Kwaliteit
Opgericht in april 2017

De onderneming Hiemstra Zorg & Kwaliteit is gevestigd op Distelvlinderberm 78 te Houten en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Houten » Houten Noord-Oost » Bermen » 3994WT

Maandag 10 april 2017

Stichting WinWinCompany
Opgericht in maart 2017

De stichting Stichting WinWinCompany is gevestigd op Regenmeer 2 te Houten en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Houten » Houten Zuid-Oost » Meren » 3994JP

Dinsdag 13 september 2016

Samen Thuis Houten
Opgericht in januari 2016

De onderneming Samen Thuis Houten is gevestigd op Scherpencamp 21 te HOUTEN en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Houten » Houten Noord-West » Campen » 3992RB

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?