Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Reparatie van computers en randapparatuur in Pendrecht

Een overzicht van alle reparatie van computers en randapparatuur in Pendrecht.

In Pendrecht zoek ik een:

Woensdag 14 september 2016

BDM Computers
Opgericht in juni 2016

De vennootschap onder firma BDM Computers is gevestigd op Krabbendijkehof 59 te ROTTERDAM en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LL

Donderdag 1 januari 2015

Angell's-Klussen
Opgericht in september 2015

De onderneming Angell's-Klussen is gevestigd op Stellendamhof 46 te ROTTERDAM en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086ZB
Adviesbureau Automatisering E. Oudshoorn
Opgericht in maart 2013

De onderneming Adviesbureau Automatisering E. Oudshoorn is gevestigd op Wemeldingestraat 62 te Rotterdam en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086JV

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?