Supermarkten in Lingewaard

Zoek je een supermarkt in Lingewaard? Hieronder vind je een overzicht van alle supermarkten in Lingewaard.

In Lingewaard zoek ik een:

Maandag 20 juni 2016

Aldi-Markt
Opgericht in april 2016

De onderneming Aldi-Markt is gevestigd op Brink 13 te Huissen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Huissen > Zilverkamp > 6852EE

Donderdag 1 januari 2015

Hans Geveling Ulft B.V.
Opgericht in juli 2014

De besloten vennootschap Hans Geveling Ulft B.V. is gevestigd op Sint Maartenstraat 34f te GENDT en is actief in de branche supermarkten.

Lingewaard > Gendt > Gendt > 6691XX
Jumbo Huissen B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Jumbo Huissen B.V. is gevestigd op Brink 14 te Huissen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Huissen > Zilverkamp > 6852EE
Hans Geveling Huissen B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Hans Geveling Huissen B.V. is gevestigd op Markt 12 te Huissen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Huissen > Oude Stad Huissen > 6851AG
Hans Geveling Zeist B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Hans Geveling Zeist B.V. is gevestigd op Sint Maartenstraat 34f te Gendt en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Gendt > Gendt > 6691XX
Scheperkamp Bemmel B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Scheperkamp Bemmel B.V. is gevestigd op Kloosterplaats 1 te Bemmel en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Bemmel > Bemmel > 6681BN
Hans Geveling Gendt B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Hans Geveling Gendt B.V. is gevestigd op Julianastraat 12 te Gendt en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Gendt > Gendt > 6691AV
Lamers t.h.o.d.n. Coop Angeren
Opgericht in maart 2013

De onderneming Lamers t.h.o.d.n. Coop Angeren is gevestigd op Iepenstraat 2 te Angeren en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Bemmel > Angeren > 6687AA
Lamers Levensmiddelen Bedrijf
Opgericht in maart 2013

De onderneming Lamers Levensmiddelen Bedrijf is gevestigd op Gochsestraat 3 te Huissen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Huissen > Het Zand > 6851JD
Spar Witjes
Opgericht in maart 2013

De onderneming Spar Witjes is gevestigd op Kerkstraat 16a te Doornenburg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Bemmel > Doornenburg > 6686BT
Lidl
Opgericht in maart 2013

De onderneming Lidl is gevestigd op De Pollenbrink 13 te Bemmel en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Bemmel > Bemmel > 6681JA
Hans Geveling Vastgoed B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Hans Geveling Vastgoed B.V. is gevestigd op Sint Maartenstraat 34f te Gendt en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Gendt > Gendt > 6691XX
Kookado
Opgericht in maart 2013

De onderneming Kookado is gevestigd op Vierakkerstraat 32a te Huissen en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Huissen > Oude Stad Huissen > 6851BE
Hans Geveling Vleuterweide B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Hans Geveling Vleuterweide B.V. is gevestigd op Sint Maartenstraat 34f te Gendt en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Gendt > Gendt > 6691XX
Hans Geveling Supermarkt Bemmel B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Hans Geveling Supermarkt Bemmel B.V. is gevestigd op Buitengracht 2 te Bemmel en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Lingewaard > Bemmel > Bemmel > 6681JJ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lingewaard

Instellen

Wijken in Lingewaard

Meer nieuws in Lingewaard

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement