Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Geldrop-Mierlo

Zoek je een slager of poelier in Geldrop-Mierlo? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Geldrop-Mierlo.

In Geldrop-Mierlo zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Keurslagerij Jos van Baars V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Keurslagerij Jos van Baars V.O.F. is gevestigd op Margrietstraat 41 te Mierlo en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldrop-Mierlo » Mierlo » Mierlo » 5731BN
Keurslagerij Maurice Seelen
Opgericht in april 2013

De onderneming Keurslagerij Maurice Seelen is gevestigd op Winkelcentrum Coevering 12 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldrop-Mierlo » Geldrop » Coevering » 5665GA
Slagerij Johan Reef B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Slagerij Johan Reef B.V. is gevestigd op Heuvel 31 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldrop-Mierlo » Geldrop » Centrum » 5664HM
Poelier Slegers
Opgericht in april 2013

De onderneming Poelier Slegers is gevestigd op Brugstraat 11 te Mierlo en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldrop-Mierlo » Mierlo » Mierlo » 5731HE
Slagerij Van Hoof
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Van Hoof is gevestigd op Kievitstraat 50 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldrop-Mierlo » Geldrop » Braakhuizen-Noord » 5667PS
VION Retail Nederland B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap VION Retail Nederland B.V. is gevestigd op Heuvel 78 te Geldrop en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldrop-Mierlo » Geldrop » Centrum » 5664HN

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geldrop-Mierlo

Instellen

Wijken in Geldrop-Mierlo

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?