Gezochte personen in Alkmaar

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Alkmaar of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Dinsdag 28 juni 2022

Wie herkent deze man?

Alkmaar - Op dinsdag 19 oktober 2021 vond op de Laat in het centrum van Alkmaar een steekincident plaats. Een 30-jarige man raakte hierbij gewond. De identiteit van de man die verantwoordelijk is voor dit geweldsdelict is bij de politie bekend. De recherche in Alkmaar wil graag weten waar hij verblijft. De dader is vastgelegd op camerabeeld.

Alkmaar

Woensdag 3 november 2021

Wie herkent deze inbrekers?

Stompetoren - Op woensdag 25 augustus heeft er een woninginbraak plaatsgevonden op de Noordervaart in Stompetoren. De bewoner verstoorde de twee inbrekers, vervolgens zijn de mannen gevlucht. De inbrekers zijn vastgelegd op camerabeeld.

Alkmaar > Schermer > Stompetoren

Woensdag 8 september 2021

Man aangereden op zebrapad in Alkmaar; bromfiets met opzittenden gezocht

Alkmaar - Op woensdag 23 juni is een 78-jarige man uit Alkmaar aangereden door bromfiets toen hij overstak op het zebrapad aan de Koelmalaan in Alkmaar. De Alkmaarder kwam ten val en liep hierdoor een gebroken heup op.

Alkmaar

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Alkmaar

Instellen

Meer nieuws in Alkmaar

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement