Gezochte personen in Almere

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Almere of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 21 oktober 2020

  Winkeloverval Almere

  Almere - Op woensdagochtend 26 augustus heeft er om 09:10 uur in een supermarkt aan de Meistraat in de Seizoenenbuurt in Almere een overval plaatsgevonden. Heftige overval, want het personeel werd bedreigd met een behoorlijk groot mes. We zijn nog op zoek naar de dader. We hopen dat mensen de verdachte herkennen en ons hierover willen contacten. Ook als ze andere informatie hebben die van belang kan zijn in het onderzoek.

  Almere

  Woensdag 30 september 2020

  Jongen van 13 beroofd Almere

  Almere - Op het Atletiekpad ter hoogte van de kruising met het Vrijheidspad is vrijdagmiddag 28 augustus omstreeks 13.10 uur een 13-jarige jongen beroofd van zijn gouden ketting. De gewaarschuwde politie zocht de omgeving nog af naar de drie verdachten, maar trof ze niet meer aan.

  Almere

  Donderdag 24 september 2020

  Dodelijk steekincident Almere

  Almere - De politie heeft op zaterdag 15 augustus drie verdachten aangehouden voor een ernstig geweldincident met dodelijke afloop aan de Breskensweg in Almere. Daar is een man in de nacht van 14 op 15 augustus uit Almere om het leven gekomen. De politie is nog op zoek naar bruikbare camerabeelden.

  Almere

  Maandag 4 mei 2020

  Schietpartij Markerkant Almere

  Almere - Bij een schietpartij op een parkeerterrein aan de Markerkant in Almere heeft in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 februari een schietpartij plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de verdachte.

  Almere

  Maandag 6 april 2020

  Drie gewapende overvallen op Jumbo Almere

  Almere - In drie maanden tijd worden twee filialen van de Jumbo in Almere overvallen. Het lijkt in alle gevallen te gaan om dezelfde daders.

  Almere

  Donderdag 19 maart 2020

  Woningoverval Almere

  Almere - Aan de Annie M.G Schmidtweg in Almere heeft op zaterdagavond 15 februari een woningoverval plaatsgevonden. De verdachten zijn naar binnengedrongen en er is een worsteling geweest. Er is ook een steekwapen gebruikt tijdens de overval. De twee verdachten zijn nog voortvluchtig.

  Almere

  Woensdag 11 maart 2020

  Overval pizzabezorger Almere

  Almere - Op de Waalstraat in Almere moest op donderdagavond 13 februari een pizzabezorger onder bedreiging van een steekwapen zijn telefoon afstaan. De twee verdachten zijn er lopend vandoor gegaan. Een onderzoek is gestart.

  Almere
  Doorrijder Almere gezocht

  Almere - Bij een aanrijding tussen een scooter en een fietsster is een 67-jarige vrouw gewond geraakt. De scooter is na het ongeval doorgereden.

  Almere

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere

  Instellen

  Meer nieuws in Almere

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement