Gezochte personen in Almere

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Almere of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 4 mei 2020

  Schietpartij Markerkant Almere

  Almere - Bij een schietpartij op een parkeerterrein aan de Markerkant in Almere heeft in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 februari een schietpartij plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de verdachte.

  Almere

  Maandag 6 april 2020

  Drie gewapende overvallen op Jumbo Almere

  Almere - In drie maanden tijd worden twee filialen van de Jumbo in Almere overvallen. Het lijkt in alle gevallen te gaan om dezelfde daders.

  Almere

  Donderdag 19 maart 2020

  Woningoverval Almere

  Almere - Aan de Annie M.G Schmidtweg in Almere heeft op zaterdagavond 15 februari een woningoverval plaatsgevonden. De verdachten zijn naar binnengedrongen en er is een worsteling geweest. Er is ook een steekwapen gebruikt tijdens de overval. De twee verdachten zijn nog voortvluchtig.

  Almere

  Woensdag 11 maart 2020

  Overval pizzabezorger Almere

  Almere - Op de Waalstraat in Almere moest op donderdagavond 13 februari een pizzabezorger onder bedreiging van een steekwapen zijn telefoon afstaan. De twee verdachten zijn er lopend vandoor gegaan. Een onderzoek is gestart.

  Almere
  Doorrijder Almere gezocht

  Almere - Bij een aanrijding tussen een scooter en een fietsster is een 67-jarige vrouw gewond geraakt. De scooter is na het ongeval doorgereden.

  Almere

  Vrijdag 27 september 2019

  Pinpasfraude Almere

  Almere - Op 29 en 30 juli 2019 is er meerdere malen geprobeerd te pinnen met een bankpas die kort daarvoor was buitgemaakt bij een woningoverval in Alkmaar.

  Almere
  Dader(s) steekincident Almere gezocht

  Almere - Het steekincident dat plaatsvond op 14 augustus op de Blekerstraat wordt vanavond, dinsdag 10 september, behandeld in Opsporing Verzocht. Wij willen kijkers vragen om hun tips in deze zaak door te geven!

  Almere

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almere

  Instellen

  Meer nieuws in Almere

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement