Gezochte personen in Almere

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Almere of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vanmorgen

Straatroof - Watercipresstraat - Almere

Gezochte personen

Almere - Op dinsdag 27 februari vond op de Watercipresstraat een straatroof plaats. Twee slachtoffers moesten onder bedreiging van een wapen hun persoonlijke spullen afstaan. De politie onderzoekt de straatroof en verzoekt getuigen zich te melden.

Vrijdag 16 februari 2024

Woningoverval - Mazustraat - Almere

Gezochte personen

Almere - Dinsdagavond 13 februari rond 22.45 uur is een woning overvallen aan de Mazustraat in Almere. De politie is nog op zoek naar twee verdachten.

Zondag 4 februari 2024

Explosie - Klimtstraat - Almere

Gezochte personen

Almere - In Almere heeft in de nacht van 31 januari op 1 februari een explosie plaatsgevonden aan de Klimtstraat. Heb jij iets gezien?

Vrijdag 26 januari 2024

Vermist persoon: Maria Wutuh

Vermiste personen

Almere - De 65-jarige Maria is sinds 11 januari 2024 vermist uit Almere. Zij is het laatst gezien in de Regisseurstraat te Almere. Zij is te herkennen aan haar rode lange stoffen jas, lichtblauwe sjaal, donkerblauwe spijkerbroek en zwarte sneakers. Zij verplaatst zich mogelijk te voet.

Geweldsincident in woning – Oldenzaalstraat – Almere

Gezochte personen

Almere - Op woensdagmiddag 24 januari is een geweldsincident geweest in een woning aan de Oldenzaalstraat waarbij mogelijk meerdere mannen betrokken zijn die volledig in het zwart gekleed waren. Heb jij tussen 11 uur ’s ochtends en 15.30 uur iets verdachts gezien in de Oldenzaalstraat? Laat het ons weten!

Maandag 15 januari 2024

Explosie – Beneluxlaan – Almere

Gezochte personen

Almere - Bij een explosie aan de Beneluxlaan in Almere is een woning beschadigd geraakt. Rond 00:50 uur kwam er daar een explosief tot ontploffing. Heb jij iets gezien of gehoord? Of heb je camerabeelden? Meld je dan!

Donderdag 11 januari 2024

Steekincident – Busplein – Almere

Gezochte personen

Almere - Zondagavond 7 januari rond 18.20 uur vond er een vechtpartij plaats op het Busplein in Almere. Hierbij is een man van 41 neergestoken. Een verdachte is aangehouden en de politie is op zoek naar een tweede verdachte. Heeft u iets gezien, laat het ons dan weten. Ook camerabeelden van het incident kunnen belangrijk zijn.

Zondag 31 december 2023

Vernieling woning – Kornwierde – Almere

Gezochte personen

Almere - In Almere heeft bij een woning aan de Kornwierde in korte tijd twee incidenten plaats gevonden. Vrijdagmiddag 29 december rond 13.30 uur werd een verdacht voorwerp bij de woning gevonden. De nacht ervoor werd een raam vernield door zwaar vuurwerk. De recherche onderzoekt beide zaken en of er een mogelijk verband is. Heb jij iets gezien? Meld het nu!

Vrijdag 29 december 2023

Explosie – Bolacaciahof – Almere

Gezochte personen

Almere - Woensdagavond 27 december is er een explosief afgegaan bij een galerijflat aan de Bolacaciahof in Almere. We doen onderzoek en zijn op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien of camerabeelden? Laat het ons weten.

Explosie - Harpstraat -  Almere

Gezochte personen

Almere - In de nacht van woensdag 27 december op donderdag 28 december is een explosief afgegaan bij een woning aan de Harpstraat in Almere. We onderzoeken deze zaak en zijn op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien of camerabeelden? Laat het ons weten.

Zaterdag 23 december 2023

Tweede aanhouding - Explosie - Valetaweg - Almere

Gezochte personen

Almere - Woensdagmiddag 20 december hebben we opnieuw een verdachte aangehouden. De 16-jarige Amsterdammer wordt verdacht van betrokkenheid bij het veroorzaken van de explosie aan de Valetaweg op 17 december 2023.

Woensdag 20 december 2023

Explosie – Valetaweg – Almere

Gezochte personen

Almere - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een explosie bij een woning aan de Valetaweg in Almere. De woning raakte beschadigd, maar niemand gewond. Heeft u informatie over de zaak? Deel uw informatie dan met de politie.

Brandstichting explosie – Freyjaplantsoen – Almere

Gezochte personen

Almere - In Almere was in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 december een explosie bij een woning aan het Freyjaplantsoen. We onderzoeken deze zaak en zijn op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien of camerabeelden? Laat het ons weten en bel direct.

Zondag 10 december 2023

Gewapende overval – Rembrandtweg – Almere

Gezochte personen

Almere - Twee jonge verdachten overvielen zaterdagavond 2 december om 20.45 uur een cafetaria aan de Rembrandtweg in Almere. Politieagenten die snel ter plaatse waren, konden na een korte achtervolging een 15-jarige verdachte aanhouden. Heeft u informatie over de overval? Laat het ons weten.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent