Gezochte personen in Almere

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Almere of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zondag 15 januari 2023

Woningoverval - Catalpastraat - Almere

Gezochte personen

ALMERE - In de kerstnacht van zondag 25 op maandag 26 december 2022 is er een woningoverval gepleegd op de Catalpastraat in Almere. De achterpui van een woning werd door middel van een vuurwerkbom kapot geblazen.

Maandag 26 december 2022

Explosie woning - Paso Doblesingel - Almere

Gezochte personen

ALMERE - De politie is een onderzoek gestart naar een explosie in een woning aan de Paso Doblesingel op 15 december. Er waren op dat moment geen personen in de woning. Ook doet de politie onderzoek naar een brandstichting op 12 december in diezelfde straat.

Explosie in woning - Lemmerstraat - Almere

Gezochte personen

ALMERE - De politie zoekt getuigen van de explosie in de Lemmerstraat die plaatsvond rond 04.30 uur op woensdag 14 december. Daarbij ontstond een brand in de woning. Bewoners bleven ongedeerd.

Woensdag 7 december 2022

Schietincident - Wijsgeerbaan - Almere

Gezochte personen

ALMERE - Op de Wijsgeerbaan is een 41-jarige man van dichtbij neergeschoten op zondagochtend 23 oktober. Hij ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis, maar is wel aanspreekbaar. Drie verdachten zijn kort erna aangehouden, en een verdachte is later op 25 oktober aangehouden. Over de aanleiding van het schietincident is vooralsnog niets bekend.

Donderdag 10 november 2022

Schietincident in Almere

Gezochte personen

ALMERE - Bij een schietincident op de Hildo Kropstraat raakte donderdagavond 3 november een 25-jarige man uit Almere gewond. Het slachtoffer is later overleden aan zijn verwondingen. De dader(s) gingen ervandoor. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Donderdag 29 september 2022

Vermist persoon: Eric Johan Robertus Engers

Vermiste personen

Almere - Dhr. Engers is op 18-12-2007 naar Amerika vertrokken voor een vakantie en zou op 29-1-2008 weer terugkeren naar Nederland. Hij is nooit teruggekeerd naar Nederland. Sindsdien heeft niemand meer iets van hem vernomen. Dhr. Engers heeft bruin haar, een normaal postuur, een snor en draagt een bril. Dhr Engers is hartpatiënt en gebruikt hiervoor medicijnen. De familie vreest dat hem iets is overkomen.

Vermist persoon: Esther Omo-Ote

Vermiste personen

Almere - Esther wordt samen met haar zoon Isimsi vermist. Er is voor het laatst op 3 september 2012 telefonisch contact met haar geweest. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Vermist persoon: Leon de la Croix

Vermiste personen

Almere - Leon wordt sinds 27-02-2017 vermist. Het vermoeden bestaat dat hij naar het buitenland is vertrokken mogelijk naar het Caribisch gebied of Zuid-Oost-Azïë).

Vermist kind: Isimsi Omo-Ote

Vermiste kinderen

Almere - Isimsi wordt samen met zijn moeder vermist. Er is voor het laatst op 3 september 2012 telefonisch contact geweest met de moeder en sindsdien ontbreekt elk spoor.

Vermist kind: Hassan Ali

Vermiste kinderen

Almere - Hassan is waarschijnlijk door zijn vader naar Irak gebracht en daar achtergelaten.

Grote hoeveelheid laptops bij insluiping gestolen

Gezochte personen

Almere - Woensdag 4 mei, op de dag van de dodenherdenking, wordt rond 08:25 uur ingebroken bij scholengemeenschap Baken Park Lyceum in Almere. Twee mannelijke verdachten nemen 81 laptops en een klein geldbedrag. De totale schade bedraagt ruim €50.000. De verdachten staan op beeld.

Overvallen in Almere Haven

Gezochte personen

Almere - De afgelopen maanden zijn er meerdere woningen, supermarkten en winkels overvallen in Almere Haven. Daarbij gingen de daders geweld niet uit de weg. De recherche onderzoekt alle zaken en heeft aanwijzingen om te denken dat er een verband is tussen de overvallen. Mogelijk is er sprake van dezelfde dadergroep.

Dinsdag 30 augustus 2022

77-jarige jarige Gerrie Revers mogelijk door misdrijf om het leven gekomen

Gezochte personen

Almere - Zaterdag 28 mei vond de politie de 77-jarige Gerrie Revers uit Almere in haar woning an het Zuidwoldepad. Ze was overleden. Uit onderzoek blijkt dat ze mogelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De recherche zoekt getuigen en informatie wat kan helpen bij het onderzoek.

Woensdag 15 juni 2022

Woningoverval aan de Klipgriend

Gezochte personen

Almere - Bewoners van een huis aan de Klipgriend kregen de schrik van hun leven: drie gewapende mannen drongen hun huis binnen. Na de overval gingen de verdachten er vandoor op één scooter.

Donderdag 9 juni 2022

Man breekt kaak na mishandeling

Gezochte personen

Almere - Zaterdagmiddag 5 december 2021 werd rond 16.00 uur een 24-jarige Syriër ernstig mishandeld op de Korte Promenade in Almere. Een voor hem onbekende man sloeg het slachtoffer zo hard tegen het hoofd dat hij een aantal breuken in zijn gezicht opliep. Van deze verdachte zijn beelden.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent