Gezochte personen in Amersfoort

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amersfoort of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 29 juni 2021

  Nep-bankmedewerkster met opvallend nepnagels

  Amersfoort - Maandag 15 maart werd door een sluwe babbeltruc de bankpas bij een 79-jarige vrouw afhandig gemaakt. Met de bankpas werd niet veel later een flink geldbedrag opgenomen. Van deze pintransactie zijn beelden.

  Amersfoort

  Donderdag 24 juni 2021

  Insluiping bij verzorgingsflat

  Amersfoort - Op dinsdagochtend 05 januari wordt ontdekt dat de voorgaande avond of nacht uit een verzorgingsflat in Amersfoort twee televisies zijn gestolen en dat twee koelkasten zijn opengebroken, waaruit een groot aantal blikjes frisdrank zijn gestolen. Uit bewakingsbeelden blijkt dat tussen maandagvond rond 23.30 uur en de nacht van maandag op dinsdag rond 01.30 uur, twee insluipers tot drie keer toe het pand binnenkomen.

  Amersfoort

  Maandag 14 juni 2021

  Diefstal bankpas en pinnen door opvallend net geklede man

  Amersfoort - Twee dagen nadat ze boodschappen heeft gedaan, komt een vrouw uit Amersfoort er achter dat haar bankpas is verdwenen. Er blijkt met de pas op meerdere momenten geld op te zijn genomen aan de stadsring in Amersfoort. Op de beelden van de geldautomaat is een man te zien, die haar na haar boodschappen een poosje achtervolgde.

  Amersfoort

  Woensdag 26 mei 2021

  Gewapende overval op drogisterij Amersfoort

  Amersfoort - Op vrijdag 5 maart pleegt een geheel in het zwart geklede jonge man een gewapende overval op een drogisterij aan de Van Brammenstraat in Amersfoort.

  Amersfoort

  Zaterdag 6 maart 2021

  Babbeltruc, slachtoffer overlijdt twee weken later

  Amersfoort - Het hoogbejaarde slachtoffer werd na een corona-besmetting opgelicht met een babbeltruc. Hij maakte zich zo druk over de oplichting dat hij twee weken later is overleden.

  Amersfoort

  Vrijdag 5 maart 2021

  Jongen op straat mishandeld en beroofd

  Amersfoort - Twee mannen beroven een jongen van 17 van zijn telefoon. En dat gaat niet bepaald zachtzinnig.

  Amersfoort

  Zondag 14 februari 2021

  Laptops uit school gestolen

  Amersfoort - Uit een schoolgebouw in Amersfoort zijn meerdere laptops gestolen. Drie mannen zijn hiervoor verantwoordelijk, maar zijn nog altijd niet gepakt

  Amersfoort

  Dinsdag 9 februari 2021

  Verdachten besmeuren trein, conducteur mishandeld

  Amersfoort - Op vrijdagavond 12 juni rond 22.40 uur betrapt een conducteur op station Vathorst in Amersfoort zeven graffitispuiters op het perron, die zijn trein met verf bespuiten.

  Amersfoort
  Pinnen met gestolen pas Amersfoort

  Amersfoort - Op woensdag 04 november staat een 75-jarige vrouw uit Amersfoort in een boekenwinkel aan de Langestraat in Amersfoort bij een stelling boeken te kijken. Plotseling voelt zij een stoot bij haar tas, maar als zij kijkt, ziet zij niemand. Even later wil zij bij de kassa afrekenen, ziet dat haar tas openstaat en dat haar portemonnee is gestolen. Nog voordat zij de bankpas kan laten blokkeren, wordt er al meerdere keren met de pas bij twee geldautomaten in Amersfoort voor bijna 1000 euro gepind. Hierbij komen twee vrouwen in beeld, die allebei met de gestolen bankpas pinnen. Het is onbekend hoe zij aan de pincode zijn gekomen.

  Amersfoort

  Zondag 15 november 2020

  Paard na mogelijke mishandeling overleden

  Amersfoort - Tussen zaterdag 12 september 2020 en maandag 22 september 2020 werd een paard in een weiland bij het Schothorsterpark (nabij de Duivensteeg) mogelijk ernstig mishandeld. De eigenaar ontdekte een flinke wond aan het geslachtsdeel. Het paard werd door een dierenarts behandeld maar helaas mocht dat niet meer baten. Het paard overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

  Amersfoort
  Beschieting huis Nieuwland

  Amersfoort - In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september wordt rond 4.20 uur een huis aan de Zoetegaarde in Amersfoort beschoten. Het huis wordt momenteel niet bewoond, dus gelukkig raakt er niemand gewond. De politie zoekt getuigen van de beschieting.

  Amersfoort

  Woensdag 4 november 2020

  Woning beschoten Amersfoort

  Amersfoort - In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september wordt rond toen voor half vijf een huis aan de Zoetegaarde in Amersfoort beschoten. Het huis wordt momenteel niet bewoond, dus gelukkig raakt er niemand gewond. De politie zoekt getuigen van de beschieting.

  Amersfoort

  Woensdag 11 september 2019

  Carjacking Amersfoort

  Amersfoort - Op donderdagavond 18 juli wordt rond 22.00 uur een Duitse vrouw op een parkeerplaats aan de Maanlander in Amersfoort van haar auto beroofd. Dat gebeurt vlakbij de McDonalds die in de buurt van de snelweg A1 bij de afslag Amersfoort Noord ligt. Zij raakt lichtgewond aan haar arm.

  Amersfoort

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement