Gezochte personen in Amersfoort

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amersfoort of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Straatrovers in brommobiel beroven fietsers

  Amersfoort - Een man is vrijdagnacht van zijn spullen beroofd in de omgeving van de Rustenburgerweg en de Dominee Rijperstraat. De twee verdachten gingen er vandoor in een opvallend vervoersmiddel: een blauwe brommobiel die nogal wat lawaai maakte. We zijn op zoek naar getuigen die meer weten over deze brommobiel en wie hier mogelijk in rijden.

  Amersfoort
  Man breekt in auto

  Amersfoort - Een bewakingscamera legt vast hoe een man een ruitje intikt van een geparkeerde auto en een tas steelt.

  Amersfoort
  Zakkenrollers bestelen vrouw

  Amersfoort - Een vrouw (79) uit Amersfoort wordt door twee zakkenrollers bestolen als ze haar boodschappen doet. De één spreekt haar aan en leidt haar aandacht af zodat de ander de gelegenheid heeft haar portemonnee uit haar tas te stelen. De identiteit van de vrouw is inmiddels bekend. De politie is nog op zoek naar de man.

  Amersfoort

  Zondag 21 november 2021

  Elektrische kinderstepjes gestolen bij bedrijfsinbraak

  Amersfoort - Een stel inbrekers weet via het dak de opslag van een bedrijfspand in Amersfoort binnen te dringen. Via het dak weten ze zo'n honderd dozen met elektrische kinderstepjes en hoverkarts te stelen. De totale waarde van de buit bedraagt vele tienduizenden euro's.

  Amersfoort

  Maandag 1 november 2021

  Automobilist in buik gestoken

  Amersfoort - Ze hadden laffe plannen; de drie mannen die drieënhalve week geleden een Amersfoortse automobilist tot stoppen maanden. Als het nietsvermoedende slachtoffer z'n auto stilzet, komt hij erachter dat hij dat beter niet had kunnen doen.

  Amersfoort
  Man mishandeld in Amersfoort

  Amersfoort - De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een man afgelopen zaterdag op De Fantasie in de wijk Kattenbroek in Amersfoort. Het slachtoffer liep daarbij lichte verwondingen op.

  Amersfoort
  Man pint 7.000 euro met gestolen pas

  Amersfoort - In juli wordt een echtpaar uit Amersfoort via een sluwe truc bestolen van 7.000 euro. De pinnende verdachte staat op beeld.

  Amersfoort

  Maandag 25 oktober 2021

  Bankpasfraude bij 85-jarig slachtoffer

  Amersfoort - Op vrijdagmiddag 23 april krijgt een 85-jarige vrouw uit Hooglanderveen een telefoontje van een zogenaamde bankmedewerker. Die zegt dat er is geprobeerd te frauderen met haar rekening en dat hij een collega langs zal sturen. Die collega verschijnt meteen, hij weet haar bankpas te stelen en uiteindelijk 1.250 euro van haar bankrekening te stelen.

  Amersfoort

  Zaterdag 9 oktober 2021

  Mannen stelen elektrische fietsen

  Amersfoort - Op zaterdagochtend 4 september stallen een Amersfoortse vrouw en haar man rond 11.15 uur hun elektrische fietsen aan het Emiclaerhof in hun woonplaats. Zij doen beide fietsen op slot en lopen naar de Albert Heijn. Als zij rond 12.00 uur hun fietsen weer willen pakken, zien zij dat beide zijn gestolen. Uit bewakingsbeelden blijkt dat de fietsen rond tien voor twaalf door twee mannen met, kennelijk, lopers worden geopend. Daarna rijden de twee fietsendieven op de fietsen weg.

  Amersfoort

  Woensdag 22 september 2021

  Gewapende overval op drogisterij Amersfoort

  Amersfoort - Op vrijdag 5 maart pleegt een geheel in het zwart geklede jonge man een gewapende overval op een drogisterij aan de Van Brammenstraat in Amersfoort.

  Amersfoort

  Woensdag 15 september 2021

  Nep-bankmedewerkster met opvallend nepnagels

  Amersfoort - Maandag 15 maart werd door een sluwe babbeltruc de bankpas bij een 79-jarige vrouw afhandig gemaakt. Met de bankpas werd niet veel later een flink geldbedrag opgenomen. Van deze pintransactie zijn beelden.

  Amersfoort

  Donderdag 24 juni 2021

  Insluiping bij verzorgingsflat

  Amersfoort - Op dinsdagochtend 05 januari wordt ontdekt dat de voorgaande avond of nacht uit een verzorgingsflat in Amersfoort twee televisies zijn gestolen en dat twee koelkasten zijn opengebroken, waaruit een groot aantal blikjes frisdrank zijn gestolen. Uit bewakingsbeelden blijkt dat tussen maandagvond rond 23.30 uur en de nacht van maandag op dinsdag rond 01.30 uur, twee insluipers tot drie keer toe het pand binnenkomen.

  Amersfoort

  Maandag 14 juni 2021

  Diefstal bankpas en pinnen door opvallend net geklede man

  Amersfoort - Twee dagen nadat ze boodschappen heeft gedaan, komt een vrouw uit Amersfoort er achter dat haar bankpas is verdwenen. Er blijkt met de pas op meerdere momenten geld op te zijn genomen aan de stadsring in Amersfoort. Op de beelden van de geldautomaat is een man te zien, die haar na haar boodschappen een poosje achtervolgde.

  Amersfoort

  Zaterdag 6 maart 2021

  Babbeltruc, slachtoffer overlijdt twee weken later

  Amersfoort - Het hoogbejaarde slachtoffer werd na een corona-besmetting opgelicht met een babbeltruc. Hij maakte zich zo druk over de oplichting dat hij twee weken later is overleden.

  Amersfoort

  Vrijdag 5 maart 2021

  Jongen op straat mishandeld en beroofd

  Amersfoort - Twee mannen beroven een jongen van 17 van zijn telefoon. En dat gaat niet bepaald zachtzinnig.

  Amersfoort

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement