Gezochte personen in Amersfoort

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amersfoort of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 7 oktober 2019

  Plofkraak in Amersfoort

  Amersfoort - In de vroege ochtend van vrijdag 12 juli worden buurtbewoners van De Wouda in Amersfoort opgeschrikt door een enorme klap. Vier mannen in donkere regenjassen zijn bezig met een plofkraak bij een pinautomaat van ABN Amro. Het gebeurt even na 5.00 uur. Meerdere buurtbewoners zien kort daarna vier mannen op twee scooters met een noodgang wegrijden.

  Amersfoort

  Vrijdag 20 september 2019

  Man ernstig mishandeld in Amersfoort

  Amersfoort - In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart gaat een 22-jarige man samen met een vriend stappen in Amersfoort. Als hij 's nachts naar huis wil gaan, wordt hij flink mishandeld. Hij raakt daarbij zwaar gewond. Rond 5.00 uur komen zij café Shots aan de Lavendelstraat uit. Dan ontstaat er een woordenwisseling met een groep andere mannen. De vriend van de 22-jarige man probeert hem uit de situatie te trekken, maar dat blijkt dat niet zo gemakkelijk te gaan. Uiteindelijk lukt het die vriend om hem mee te nemen.

  Amersfoort

  Woensdag 11 september 2019

  Carjacking Amersfoort

  Amersfoort - Op donderdagavond 18 juli wordt rond 22.00 uur een Duitse vrouw op een parkeerplaats aan de Maanlander in Amersfoort van haar auto beroofd. Dat gebeurt vlakbij de McDonalds die in de buurt van de snelweg A1 bij de afslag Amersfoort Noord ligt. Zij raakt lichtgewond aan haar arm.

  Amersfoort

  Vrijdag 21 juni 2019

  Brute ramkraak op juwelier

  Amersfoort - Omwonenden van winkelcentrum Vathorst schrikken eind maart 's nachts wakker. Oorzaak is een ramkraak bij juwelier Baronyan Jewels. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Maandag 10 juni 2019

  Zakkenroller pint met gestolen bankpas

  Amersfoort - Een man kijkt de pincode af van een 72-jarige dame op station Amersfoort. Hij rolt haar portemonnee en pint met de pas veel geld. De man is te zien op bewakingsbeeld. De politie zoekt deze nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Maandag 13 mei 2019

  Bankpas gestolen uit verpleeghuis

  Amersfoort - Een 91-jarige man uit Amersfoort is slachtoffer geworden van een insluiping in het verpleeghuis waar hij woont. De dader stal zijn portemonnee met pinpas en pinde maar liefst 1250 euro. Het pinnen is te zien op bewakingsbeeld. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip! Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Daar is de politie voor. Altijd!

  Amersfoort

  Woensdag 8 mei 2019

  Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc

  Amersfoort - Een 83-jarige vrouw uit Amersfoort is in haar eigen woning aan de Otelloplaats bestolen van een groot bedrag aan contant geld. Ze is het slachtoffer van een gemene babbeltruc en daar is ze kapot van. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip! Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Dinsdag 23 april 2019

  Poging tot brandstichting bij supermarkt

  Amersfoort - De politie heeft op heterdaad drie personen gearresteerd op verdenking van poging tot brandstichting bij de supermarkt aan het Operaplein in Amersfoort. De recherche is nog op zoek naar ooggetuigen en camerabeelden.. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Maandag 25 februari 2019

  Vrouw overvallen in haar woning

  Amersfoort - Een bewoonster van de Van Ghentstraat in Amersfoort is 's avond altijd voorzichtig als de deurbel gaat. Toch werd ze op een avond op een brute manier overvallen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Donderdag 7 februari 2019

  Oplichter verwisselt dure ketting en strijkt flink bedrag op

  Amersfoort - Een man weet door middel van een slimme wisseltruc 1800 euro rijker de deur van een juwelier in Amersfoort uit te lopen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Dinsdag 22 januari 2019

  Winkeldief steelt jack van ruim 400 euro

  Amersfoort - Een man weet een dure jas te stelen bij een kledingzaak in het centrum van Amersfoort. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en de gestolen jas. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort
  Gewapende overval bij pizzabakkerij

  Amersfoort - In Amersfoort is het filiaal van een bekende pizzaketen overvallen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Donderdag 29 november 2018

  Maaltijdbezorger beroofd

  Amersfoort - In de wijk Nieuwland is een 16-jarige jongen die voor een Chinees restaurant maaltijden bezorgt op straat beroofd van zijn heuptasje met geld. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Maandag 26 november 2018

  Snackbar overvallen

  Hooglanderveen - Twee gemaskerde overvallers met een wapen hebben op een zaterdagavond de snackbar aan De Maalderij overvallen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort > Hooglanderveen

  Woensdag 7 november 2018

  Man zwaar mishandeld

  Amersfoort - Bij de rotonde aan de Nieuwe Poort in Amersfoort schopt een agressieve man een andere man bewusteloos. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Amersfoort

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amersfoort

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement