Gezochte personen in Amersfoort

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amersfoort of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Afgelopen uur

  Verdachten besmeuren trein, conducteur mishandeld

  Amersfoort - Op vrijdagavond 12 juni rond 22.40 uur betrapt een conducteur op station Vathorst in Amersfoort zeven graffitispuiters op het perron, die zijn trein met verf bespuiten.

  Amersfoort

  Zondag 15 november 2020

  Paard na mogelijke mishandeling overleden

  Amersfoort - Tussen zaterdag 12 september 2020 en maandag 22 september 2020 werd een paard in een weiland bij het Schothorsterpark (nabij de Duivensteeg) mogelijk ernstig mishandeld. De eigenaar ontdekte een flinke wond aan het geslachtsdeel. Het paard werd door een dierenarts behandeld maar helaas mocht dat niet meer baten. Het paard overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

  Amersfoort
  Beschieting huis Nieuwland

  Amersfoort - In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september wordt rond 4.20 uur een huis aan de Zoetegaarde in Amersfoort beschoten. Het huis wordt momenteel niet bewoond, dus gelukkig raakt er niemand gewond. De politie zoekt getuigen van de beschieting.

  Amersfoort

  Woensdag 4 november 2020

  Woning beschoten Amersfoort

  Amersfoort - In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september wordt rond toen voor half vijf een huis aan de Zoetegaarde in Amersfoort beschoten. Het huis wordt momenteel niet bewoond, dus gelukkig raakt er niemand gewond. De politie zoekt getuigen van de beschieting.

  Amersfoort

  Dinsdag 5 mei 2020

  Met geweld van fiets beroofd

  Amersfoort - In de vroege ochtend van zaterdag 8 februari fietst een 18-jarige jongeman uit Amersfoort vanuit de richting van de Bloemendalsestraat in de richting van de Meridiaantunnel. Net voor de tunnel lopen er drie jongemannen met één fiets.

  Amersfoort

  Dinsdag 14 april 2020

  Ernstige mishandeling Hoogland

  Hoogland - In de nacht van zaterdag 25 januari op zondag 26 januari wordt een jonge man met een drankfles op zijn achterhoofd geslagen. De daders vallen hem aan terwijl hij naar huis fietst over de Lindelaan in Hoogland.

  Amersfoort > Hoogland

  Dinsdag 31 maart 2020

  Slachtoffer breekt arm bij poging straatroof

  Amersfoort - In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 februari rond 04.15 uur proberen twee jonge mannen en man op een step te overvallen aan de Leusderweg in Amersfoort. Daarbij krijgt het slachtoffer een zet en breekt hij zijn arm bij zijn val. Vervolgens willen de daders hem van zijn geld beroven en slaan ze het slachtoffer. Als er een taxichauffeur langsrijdt, gaan de straatrovers er vandoor.

  Amersfoort

  Woensdag 4 maart 2020

  Straatroof Amersfoort

  Amersfoort - Op dinsdagavond 07 januari rond 18.00 uur fietst een 15-jarige jongen uit Amersfoort over het Meerkoetpad in Amersfoort. Daar wordt hij door twee jongens tot stoppen gedwongen, met een steekwapen bedreigd en van zijn rugzak beroofd.

  Amersfoort
  Straatroof Amersfoort

  Amersfoort - Op donderdagavond 02 januari rond 19.55 uur wordt een 15-jarige jongen op het Jaagpad in Amersfoort in de fietstunnel onder de snelweg A28 door een groepje jongens tegengehouden, mishandeld en beroofd van zijn airpods.

  Amersfoort

  Woensdag 11 september 2019

  Carjacking Amersfoort

  Amersfoort - Op donderdagavond 18 juli wordt rond 22.00 uur een Duitse vrouw op een parkeerplaats aan de Maanlander in Amersfoort van haar auto beroofd. Dat gebeurt vlakbij de McDonalds die in de buurt van de snelweg A1 bij de afslag Amersfoort Noord ligt. Zij raakt lichtgewond aan haar arm.

  Amersfoort

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement